Jobbet Junior It-tekniker / Nätverkstekniker / Onsitetekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior It-tekniker / Nätverkstekniker / Onsitetekniker publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du i början på din karriär och vill hitta en roll där du kan utvecklas och växa? Är du en lösningsfokuserad och datorvan person? Har någon erfarenhet av tekniskt arbete och vill arbeta som IT-tekniker?

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 9 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget eller överrekrytering.

Om företaget

Företaget är en ledande aktör för tjänster relaterade till el, telekom, elkraft, energi, automatisering och IT. De agerar ofta som länk mellan operatörer. Energibolag, slutanvändare och leverantörer. Företagets vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden. Här arbetar du tillsammans med ett väletablerat tekniskt team med hög kompetens.

Arbetsuppgifter

Som It-tekniker / nätverkstekniker arbetar du med olika arbetsuppgifter hos företagets olika kunder, stora som små. Du ansvarar för service och installationer av IT-miljöer, bygga nätverk samt driftsätta nätverk. En stor del av rollen innefattar även installation och underhåll av IT-produkter och nätverk samt felsöka, drifta och sätta upp trådlösa WIFI. Som It-tekniker arbetar du självständigt men vid behov samarbetar med övriga kolleger. Du har tillgång till tjänstebil och har möjlighet att antingen utgå från hemmet eller från något av kontoren i Bromma eller Kungens Kurva.

Formella krav

• Kunskap eller någon form av erfarenhet inom IT • Kunskap inom Windows OS (Windows 7 & 10) samt Microsoft Office • Felsökningsfärdigheter som är tillämpliga på Windows, Apple och virtuella operativsystem • Tidigare erfarenhet av arbete med hårdvara i form av PC/laptop, mobiler och skrivare • Grundläggande kunskap inom Active Directory, Exchange och Apple OS • Flytande i svenska och engelska i tal och i skrift • B-körkort För att trivas i rollen är du en nyfiken person som har en positiv inställning till ditt arbete. Du är självgående och är driftig i den bemärkelsen att du får saker att hända och ser möjligheter istället för hinder. Då du i rollen primärt har nära kontakt med företagets kunder men även övriga kolleger är du kommunikativ, hjälpsam och en professionell approach. Eftersom du i rollen stundvis arbetar med komplexa processer är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Slutligen är du prestigelös och en person som hugger tag där det behövs.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: supporttekniker, IT-tekniker, datatekniker, drifttekniker, nätverkstekniker, Stockholm

Referens

2841801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till