Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior IT-support sökes till TT Nyhetsbyrån! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior IT-support sökes till TT Nyhetsbyrån! på StudentConsulting

Junior IT-support sökes till TT Nyhetsbyrån!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du ett stort intresse för IT/Teknik och brinner för service? Vill du hjälpa dina kollegor att lösa deras IT-problem? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en IT-support för uppdrag till TT Nyhetsbyrån. TT är Nordens största nyhetsbyrå som levererar nyhetsartiklar, notiser, flashar, bilder, videoklipp, infografik och mycket mer. Deras kunder är mediekoncerner, myndigheter eller ett företags kommunikationsavdelning. De erbjuder även pressmeddelandetjänsten Via TT och en nyligen lanserad mediebank som förenklar en smidig arbetsprocess för hantering och lagring av bilder. TT-Gruppen omsätter cirka 700 miljoner kronor.

I tjänsten som IT-support arbetar man med enklare driftsupport och hjälper kollegor med diverse inkommande ärenden som man tar emot via ärendehanteringssystem, telefon och genom att kollegor knackar på och ber om hjälp. Ärendena kan vara av varierande art och innefatta installation av nya datorer, felsökningar, osv. På arbetsplatsen finns datorer av PC såväl som Mac-modell och mobiltelefonerna är både Apple och Android. Rollen innebär mycket användarsupport och den som anställs kommer att vara ansiktet utåt för IT. System man kommer att jobba med och i är bl.a. Slack, Salesforce och Telavox telefoni.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar ute hos kunden på deras kontor på Södermalm. Tjänsten är ett heltid-vikariat på 6 månader med stora chanser till förlängning. Kontorstider tillämpas. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har man en färdig gymnasial utbildning, gärna inom IT. Du bör ha tidigare erfarenhet från IT-support med teknisk inriktning. Kunden arbetar i Google Workspaces så erfarenhet av Google drive/gmail för Business är av stor vikt. Vidare är det en fördel om du kan hantera både MacOS och Windows 10.

Vidare ser vi att du ha ett starkt IT-intresse och en prestigelös, lösningsorienterad och serviceminded inställning. Du är flexibel, initiativtagande och har god förmåga att prioritera i ditt arbete. Till denna roll passar du som gillar felsökning och har ett stort logiskt tänkande. I rollen krävs det även att man obehindrat behärskar svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61308