Jobbet Junior IT-medarbetare sökes i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior IT-medarbetare sökes i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för service, är i början av din karriär och vill arbeta med IT-support på ett spännande företag på frammarsch? Är du som person prestigelös, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning dig som är i början av din karriär och vill arbeta med IT-support på heltid. Vår kund är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden. Deras strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Nu står de inför en spännande tillväxtresa och behöver utöka sitt härliga team med en junior kollega till sin 1st-line support.

För den aktuella rollen söker vi dig med stort intresse och en vilja att utvecklas inom IT. Arbetsrollen kommer innebära att du registrerar och följer upp supportärenden enligt rutin. Annat ansvar som ingår i rollen innefattar exempelvis rapportering av slutförda ärenden, mottagare vid överlämning av nya projekt, jobba med förbättringsrutiner för att effektivisera supporten, etc. Du får i denna tjänst möjlighet att starta din karriär inom IT, där dina arbetsuppgifter kommer att utvecklas med tid och i takt med att du utvecklas i tjänsten.

Tjänsten är en långsiktig heltidsanställning med placeringsort i Malmö samt arbetstider kontorstider måndag-fredag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Tjänsten kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som brinner för IT och service samt är på jakt efter ett heltidsarbete inom ditt intresseområde. Vi tror att du nyligen tagit studenten från gymnasiet där du läst ett program med inriktning mot IT. Du är i början av din karriär och har som ambition att få in en fot på ett företag där du kan utvecklas och bli vass inom IT-support. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service/support, och ett krav för tjänsten är att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl tal som skrift. Tjänsten ställer även krav på B-körkort.

Vi kommer i denna rekrytering lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att fungera väl i det aktuella arbetsteamet söker vi dig som är driven, engagerad och positiv. Du har en prestigelös attityd, är ansvarsfull och strukturerad. Stämmer detta in på dig? Ansök då redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40883

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn010 - Malmö).