Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior IT-konsult till Future Talent Trainee jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior IT-konsult till Future Talent Trainee på Randstad AB

Junior IT-konsult till Future Talent Trainee

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du ta ett språng i karriären, utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar? Har du jobbat 1-2 år eller nyligen tagit examen inom IT/data med arbetslivserfarenhet från studietiden? Är du driven och ser dig själv som framtidens specialist inom ditt område? Då kan vi erbjuda dig en omväxlande start på karriären genom vårt unika traineeprogram. Bli en del av Randstad Future Talent Trainee Programme och ta din personliga utveckling och karriär till nästa nivå.


ansvarsområde.

Som trainee på Randstad Future Talent kommer du arbeta som konsult inom ditt specialistområde inom IT/Tech. Som konsult får du möjlighet att bredda dina kunskaper i olika företag, branscher och roller. Med hjälp av oss får du som trainee även en skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat kommunikation, samverkan, målsättning, stresshantering, ledarskap och innovation. Under hela programmet kommer du ha tillgång till en personlig legitimerad psykolog som agerar coach och bollplank som extra stöd i din utveckling. Vår utbildningsplan, som vi valt att kalla School of work, är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över. 

Kombinationen av konsultuppdrag, personlig utveckling och vidareutveckling inom ditt specialistområde kommer ge dig en raketstart på karriären och du kommer få erfarenheter och utveckling som få personer får uppleva sina första år i arbetslivet.

Exempel på konsultuppdrag som ingår i vårt program och som vi söker just nu är:

  • Junior Cloud Engineer
  • Junior Data Analyst
  • Junior System Engineer
  • Junior Data Engineer
  • Junior Software Developer
  • Junior DevOps Engineer



kvalifikationer.

Vi söker dig som har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom IT/Tech av roller ovan och en akademisk utbildning inom IT, Data- och systemvetenskap. Alternativt har du nyligen tagit examen och har med dig arbetslivserfarenhet från studietiden. Vi hoppas att du har ett brinnande intresse för att skapa digitala lösningar och vill bli bäst på det du gör. Du hittar ditt driv i nyfikenheten av att lära dig mer och troligtvis har du egna projekt där du får utlopp för din tekniska passion.

Som trainee ska du trivas i en roll som konsult, gilla stundtals högt tempo och vara intresserad av att utmana dig själv och av att utvecklas. Ett exempel på en utmaning du kommer ta dig an är att prioritera din egen tid i den varierade arbetsbelastningen ett modernt arbete erbjuder. Du har ett stort intresse att dela med dig av dig själv, samtidigt som du är nyfiken på andra och vad du kan lära dig av dem.

Våra traineer är ute i konsultuppdrag hos större och mindre företag över hela Mälardalen (Uppsala, Södertälje, Stockholm och Strängnäs) men främst Stockholm med omnejd. Som trainee förväntas du delta på aktiviteter och lägga tid och engagemang på programmet.

Du känner dig bekväm i att skriva och prata både svenska och engelska. För kännedom hålls delar av programmet på engelska.


ansökan.

Hör av dig till Fredrik Löfgren, Consultant Manager, på [ Email address blocked ]  

För kännedom börjar alla antagna traineer sina enskilda uppdrag på olika datum och har tillsammans en gemensam kick-off för det personliga utvecklingsprogrammet. Vi söker dig som är tillgänglig för start omgående. 

Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Vi söker traineer inom alla våra specialistområden Technologies, Finance, Engineering och Life Sciences. Känner du någon som är relevant inom dessa områden får du gärna tipsa dem om våra andra annonser!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201361924