Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Junior IT-konsult som önskar att utveckla sig i sin yrkesroll! job in Gnosjö at Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Junior IT-konsult som önskar att utveckla sig i sin yrkesroll! på Framtiden

Junior IT-konsult som önskar att utveckla sig i sin yrkesroll!

Framtiden Gnosjö, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Junior IT-konsult som önskar att utveckla sig i sin yrkesroll!


Nu söker vi två juniora IT-konsulter som vill kickstarta sina karriärer och inleda en spännande resa inom IT-branschen. Ta chansen att bli en del av ett sammansvetsat team av specialister på DataKraft.


DINA ARBETSUPPGIFTER


Som IT-konsult på DataKraft kommer du arbeta med varierade arbetsuppgifter inom uppbyggnad, drift och underhåll. Du kommer dagligen arbeta i en IT-teknisk miljö med varierande uppdrag där du  arbetar tätt tillsammans med erfarna kollegor med att drifta och utveckla våra kunder. Du kommer ingå i ett team om 3-4 personer, vilket skapar goda möjligheter att tillsammans med dina kollegor ta fram effektiva arbetsmetoder och bygga nära relationer till våra kunder.


DataKraft har ett unikt arbetssätt som innebär att våra konsulter i stor utsträckning arbetar tillsammans i lag. Detta ger dig som medarbetare en stor trygghet i ditt arbete men också möjligheten att bolla tankar och idéer direkt med din kollega på plats samt bidrar till bättre service och kundupplevelse för slutkunden.


DataKraft vill växa tillsammans med dig! Därför erbjuder DataKraft alltid sina nyanställda en unikt utformad introduktionsplan de två första anställningsåren. Under denna period tilldelas du en egen utsedd handledare som du kan ha som stöd och bollplank hela vägen i din personliga utveckling. Med tiden finns möjlighet att specialisera sig inom ett visst område eller ta ett större ansvar inom organisationen. Sammantaget kommer du som junior IT-konsult vara en del av en långsiktig satsning med fokus på utveckling och teamkänsla.OM FÖRETAGET


DataKraft är ett lokalt IT-bolag med kontor i Värnamo, Gnosjö och Gislaved. Bolaget fungerar som en extern IT-enhet ut mot kundföretagen och är specialister inom IT-drift. DataKraft erbjuder tjänster inom IT-drift och IT-utveckling, hosting med eget datacenter, återförsäljning av Pyramid affärssystem och besitter specialistkompetens inom dessa områden.


För den här tjänsten ansvarar Framtiden AB för rekryteringsprocessen och du kommer att anställas direkt på DataKraft.DIN PROFIL


Vi söker efter drivna förmågor som är hungriga på att lära sig nytt och utvecklas i rollen som IT-konsult! Vi tror att du nyligen avslutad din YH-utbildning/högskoleutbildning och är på jakt efter ditt första IT-jobb. Vi ser gärna att du siktar på långsiktighet tillsammans med DataKraft. Du ska vara en nyfiken lagspelare som tycker om att samarbeta med dina kollegor och är lyhörd för feedback. Du är en positiv person med god känsla för kundservice. Du har en stark drivkraft och vilja lära sig mer och utvecklas i sin roll som IT-konsult.


Skallkrav

  • Högskoleutbildning/YH-utbildning inom Datanät/Nätverksspecialist/eller liknande.
  • Goda kunskaper inom data och IT
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort


OM OSS


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR


Startdatum: Augusti 2021 eller enligt överenskommelse


Placeringsort: Gnosjö eller Värnamo


Arbetstider: Dagtid


Omfattning: Heltid


Lön: Enligt överenskommelse

 

Rekommenderade jobb

Junior IT-konsult som önskar att utveckla sig i sin yrkesroll!
Framtiden Gnosjö Heltid
Truckförare till växande företag
Lernia Kronobergs län - Ljungby Heltidsanställd
Ej angett
Svetsare till stabilt företag i Alvesta
Lernia Kronobergs län - Alvesta Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000035386909