Jobbet Junior IT-konsult inom service/support till Helsingborg med omnejd. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior IT-konsult inom service/support till Helsingborg med omnejd. publicerad av Atea

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Helsingborg
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Bli en del av det svenska landslaget i IT-Infrastruktur  
Brinner du för IT och teknik? Är du i början av din karriär och intresserad av att komma in i en roll där du får en bred teknisk grund och möjligheter att utvecklas vidare inom IT? Är du dessutom en teamplayer med en grym servicekänsla, och målmedvetenhet? Då kan Atea vara rätt plats för dig! Vi har leveranser i hela Skåneregionen och kan vara flexibla med din placering. Just nu söker vi konsulter inom Helsingborgsregionen med omnejd. 
 
Vi har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi är landslaget i IT-infrastruktur och våra medarbetare brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.   
 
Din roll i laget  
Som It-konsult inom support och service kommer du att ingå i vårt affärsområde Services. Vi jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom IT-tjänster som Servicedesk, On-Site, drift och övervakning. Inom services kommer du att vara Ateas ansikte utåt gällande all typ av IT-relaterade problem. Som servicedesk agent kan du till exempel hantera allt från de mest vanliga problem kring ett klientoperativsystem och standardapplikationer, till mer specifika problem gällande infrastruktur kopplat till klienten. Vill du istället jobba som on site-tekniker hjälper du användare på plats med både hårdvaru- och mjukvaruproblem.  
 
Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag, eller helt enkelt bli en del av en tyngre befintlig leverans. Med andra ord finns det möjligheter till utveckling hos oss. Antingen genom Atea-bekostade certifieringar från dom allra största leverantörerna, via erfarenhet eller genom att gå våra interna karriärprogram och rikta in dig mot exempelvis säkerhet, datacenter, kommunikation eller projektledning. Helt plötsligt har du kanske hittat din nisch och det är dags att gå med i ett nytt lag inom Atea och på vägen träffa ännu fler härliga kollegor som delar ditt driv inom just IT.   
 
Vill du lära mer om vad det finns för utvecklingsmöjligheter på Atea - följ gärna Isabelas resa här
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande 
Du har ett brinnande intresse för IT och teknik och drivs av att lära dig mer. Du tar personligt ansvar för dina egna arbetsuppgifter, för ditt team och även för din egen utveckling. På Atea finns goda möjligheter till vidareutveckling genom certifieringar som Atea står för, eller genom skräddarsydda karriärprogram. Dessa möjligheter kräver dock att du visar prov på målmedvetenhet, nyfikenhet och att du är utvecklingsbenägen. Eftersom du söker en roll inom service och support är du självklart också serviceinriktad och mån om att ge tillhandahålla den bästa upplevelsen för din kund i alla lägen, såväl Tekniks som socialt. Det handlar om att bygga ett lag med kunden och dina kollegor runt omkring dig. Detta kräver också att du ahr en god kommunikativ och pedagogisk förmåga.  
 
Kunskaper och erfarenheter  
För att lyckas i rollen som it-konsult inom Services på Atea krävs att du  
  • Har goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server  
  •  Har ett gott logiskt tänkande och felsökningsmetodik  
  • Talar och skriver engelska och svenska flytande  
  • Har B-körkort  
 
Meriterande är även om du  
  • Har en eftergymnasial utbildning med IT som fokus  
  • Har arbetslivserfarenhet inom IT-branschen.   
  • Har kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD).   
  • Har kunskaper inom ITIL   
  • Talar ytterligare språk utöver svenska och engelska   
  • Har yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning. 
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Joelsson, rekryterare genom  (070 296 71 62) namn.efternamn@atea.se alternativt telefonnummer X. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
 


Referens

188092

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till