Jobbet Junior IT-administratör / support till Axfood IT har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior IT-administratör / support till Axfood IT publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en roll med många kontaktytor och har ett brinnande intresserad för IT? Här får du chansen att lära dig mer om nätprojekt och bli en del av ett glatt och motiverat team på ett av Sveriges största dagligvaruhandelsföretag.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ungefär 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Axfood. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Om företaget

Axfood är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Arbetsuppgifter

I denna roll är du delaktig i utrullningen av Axfoods nya tekniska nätprojekt, uppdateringar och system. Syftet med rollen är att tillsammans med ett team om fem personer säkerställa att kassasystemen i butikerna fungerar som de ska efter uppdateringar. Projektet omfattar totalt 500 butiker runt om i hela landet och du har i det dagliga arbetet mycket kontakt med kollegor ute i butikerna för att kartlägga och avhjälpa de fel som uppstår i samband med utrullningen.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning • God telefonvana • Grundkunskaper i Excel • Intresse och grundkunskaper inom IT • Erfarenhet av att jobba i matbutik är meriterande • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska För att trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad och noggrann person som tycker om att prata med nya människor. Då du börjar arbeta tidigt på morgonen och förväntas möta kritiska deadlines är du en punktlig person. Vidare är du prestigelös, positiv och öppen för att ta dig an nya och varierade arbetsuppgifter. Ansvar är naturligt för dig och du vågar fråga när det är något du inte förstår för att komma vidare i arbetet.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Torsplan, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Utrullning, system, teknik, IT, support, butik, dagligvaruhandel, applikationer, applikation, kassasystem, kassa, administration, administratör, IT-administration, nätprojekt, stockholm, heltid, omgående

Referens

2834901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till