Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior IP Coordinator till AWA i Uppsala jobb i Uppsala på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior IP Coordinator till AWA i Uppsala på Academic Work

Junior IP Coordinator till AWA i Uppsala

Academic Work Uppsala, Uppsala län Heltid
AWA, en av Europas och Asiens ledande immaterialsrättsfirmor hjälper sina kunder med strategisk rådgivning, hållbara lösningar, att säkra innovationer, skydda varumärken och inte minst att utveckla gedigna immaterialrättsportföljer. I takt med att branscher och sektorer växer hjälper AWA innovatörer att tjäna pengar på immateriella tillgångar och när marknaderna mättas hjälper de varumärken att sticka ut från mängden. Som Junior IP Coordinator bidrar du i arbetet med att ge förstklassig service till AWA:s svenska och internationella kunder och är också en mycket viktig del i det interna samarbetet mellan paralegals, patentkonsulter och andra funktioner inom bolaget. Välkommen till AWA!


Om tjänsten
Som Junior IP Coordinator hos AWA kommer du få möjligheten att lära dig både rollen och branschen från grunden och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom IP (immaterialrätt). Du kommer att möta intressanta innovationsföretag tillsammans med dedikerade kollegor inom patent, varumärke, design och affärsutveckling. Du tillhör Team Paralegal North bestående av 23 personer uppdelade på orterna Uppsala, Stockholm och Östersund. Själv kommer du att tillhöra och jobba från det växande kontoret i centrala Uppsala men du arbetar med kollegor från alla kontor. Din roll innebär samarbete med såväl paralegals som patentkonsulter och andra funktioner inom bolaget samt kontakt med kunder. Detta är en roll för dig som trivs att arbeta i en koordinerande funktion där du får nytta av ett strukturerat arbetssätt och din relationsskapande förmåga.

Academic Work är ansvarig för rekryteringsprocessen men du kommer att anställas direkt hos AWA.

En hälsning från din framtida chef

Hej! Mitt namn är Linda Engström och jag är sedan januari 2020 ansvarig för Team Paralegal North på AWA. Jag har lite olika erfarenheter i bagaget men har varit IP branschen trogen de senaste 20 åren. Arbetet som paralegal kännetecknas av ett kontinuerligt lärande. Teamet består av många erfarna paralegals och vår gemensamma kunskapsbank är fantastisk. Vi ser nu fram emot att välkomna en ny kollega till AWA i Uppsala!

Du erbjuds

* Arbete i ett personalägt företag med en varm och hjälpsam företagskultur där man är mån om att medarbetarna ska trivas och utvecklas
* Arbete i ett företag och en roll där det alltid finns något nytt att lära sig!
* En mentor och många seniora kollegor som stöttar dig under din första tid för att ge dig goda förutsättningar att komma in i din nya roll och företaget på ett bra sätt

Arbetsuppgifter
Som Junior IP Coordinator arbetar du i en bred roll. Du jobbar med såväl interna som externa kontaktytor, både nationellt och internationellt och har kontakt med kunder, myndigheter och externa ombud. Detta är en roll för dig som är kommunikativ, noggrann, duktig på struktur och som drivs av nyfikenhet. Du trivs i en processtyrd roll där det är viktigt med efterföljande av regler och rutiner, men du gillar även variation och att lära dig nya saker!

Du kommer exempelvis

* Sköta kontakt med såväl kunder som myndigheter, kunder och externa ombud. Det kan vara frågor som rör allt från formella handlingar som ska signeras, uppföljning av status på pågående ärenden och efterfrågning av ytterligare information från externa ombud eller kunder.
* Ta emot och koordinera korrespondens och bedöma åtgärder
* Hantera och följa upp tidsfrister
* Dokumentera information och frister i system
* Förbereda och lämna in ansökningar till myndigheter och rapportera till kunder

Vi söker dig som

* Har en akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi, service management, HR eller annan relevant inriktning
* Har något eller några års erfarenhet inom service där du blivit van kundkontakt
* Har erfarenhet av administrativt arbete
* Har mycket goda kunskaper i engelska och goda kunskaper i svenska

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten och AWA. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka tjänsten. De personliga kompetenserna vi ser som särskilt viktiga är:

* Ansvarstagande
* Samarbetsförmåga
* Flexibel
* Självgående

Information om rekryteringsprocessen

* Telefonintervju med Academic Work
* Digital intervju med Academic Work + tester
* Intervju med AWA
* Referenser + beslut

Övrig Information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala
* Kontaktinformation: Recruitment Consultant Johanna Sörell, [ Email address blocked ]
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om AWA på deras hemsida: [ Link removed ] />
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060654-SE