Jobbet Junior internationell säljare med teknikintresse till Techship! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior internationell säljare med teknikintresse till Techship! publicerad av Academic Work

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Beskriver du dig som affärsmässig, självgående, teknikintresserad och med förmågan att skapa relationer? Söker du en tjänst med stor variation och med kunder ifrån hela världen i en spännande snabbt växande bransch? Hoppa då på Techships framgångsrika tillväxtresa och bli en del av deras säljavdelning! Låter detta intressant? Sök redan idag då urval sker löpande!


Om tjänsten
Academic Work söker för Techships räkning en internationell säljare till deras kontor på Mölndalsvägen. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Techship.

Som internationell säljare kommer du att initialt arbeta med kundbearbetning, vilket innebär att följa upp och bearbeta kunder som redan är registrerade i Techships kundportfölj. Bearbetningen sker ifrån kontoret där du använder dig av mail och telefon som främsta verktyg. Vidare innefattar tjänsten att du proaktivt kontaktar nya potentiella kunder runt om i världen.

Om företaget:

Techship is a global provider of wireless components and development services for the IoT industry. We operate in an expansive market and our dynamic team is committed and passionate about finding the best solutions for our worldwide customers. Since the start in 2009, we have had a strong growth and we have a solid portfolio of world-leading brands and suppliers. Our core values; Passionate, Professional, Positive, Innovative and Respectful are an important part of our success.

Techship - wireless connection anytime, anywhere and in any device.

Du erbjuds:

• En gedigen och väl genomtänkt introduktion där du bland annat kommer att få lära känna Techships produkter och tjänster.
• En fast grundlön och en tillhörande provisionsmodell.
• Det finns goda möjligheter till utveckling i din säljroll där du i så fall får ansvar för större kunder vilket innebär att du också tillbringar viss tid ute på fältet, främst i Europa, och möter kunderna i deras olika projekt. Dessutom kommer du på sikt medverka på olika mässor runt om i Europa där Techship ställer ut.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer göra allt från att guida kund till rätt produkt, till att hjälpa till med kundsegmentering och problemlösning med målet att skapa långvariga kundrelationer. Du kommer att ha ett eget budgetansvar och får en stor möjlighet att utforma din roll tillsammans med Techships försäljningschef.

Du kommer till exempel att:

• Aktivt bearbeta och följa upp befintliga kunder samt nybearbeta potentiella kunder.
• Arbeta i linje med personliga mål för innevarande år och ansvara för att uppnå egen försäljningsbudget.
• Besvara och hantera telefon/email-förfrågningar gällande order, sortiment och produkter.
• Ansvara för andra ärenden som skickats vidare i organisationen, till exempel se till att att tekniska ärenden följs upp och besvaras i tid gentemot kund.
• Kontinuerlig dokumentation av kundinformation och aktiviteter i CRM samt affärssystem.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har minst en eftergymnasial utbildning.
• Kan påvisa ett brinnande intresse för teknik och IT.
• Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning, gärna internationell försäljning samt B2B. Talar du även tyska, franska och/eller spanska är det mycket meriterande.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person drivs av att arbeta mot mål och känner dig trygg i detta. Du är lösningsorienterad och låter inte problem eller hinder hämma dig i ditt dagliga arbete.

Vidare är du ihärdig, och även om affärer dröjer ut på tiden, ger du dig inte i första taget. Att skapa relationer är någonting som du prioriterar högt och gärna långvariga kontakter. Dina kontaktytor kan exempelvis vara inköpsansvarig eller teknisk ansvarig hos kund, vilket innebär att det är viktigt att du har känsla och kan anpassa dig efter varje kunds behov och pågående projekt.

Vidare har du alltid fokus på trovärdigt och resultatinriktat sälj för att skapa kvalité mot både kund och Techship. Vid en positiv karriärutveckling har du stora möjligheter till eget ansvar och utveckling men det är du själv som skapar dina egna förutsättningar för detta!

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse.
• Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning.
• Lön: Marknadsmässig.
• Placering: Krokslätts Fabriker 32, 431 37 Mölndal
• Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Techships önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Information om företaget
Läs mer på Techships hemsida!

Referens

15046076-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till