Jobbet Junior intern IT-support till gamingbolaget Mindark! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior intern IT-support till gamingbolaget Mindark! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Drivs du av variation i din vardag och vill du arbeta i en bred IT-roll? Mindark söker nu en junior intern IT-support som vill ansvara för driften av deras interna IT-miljö. Är du en kommunikativ och mångsidig teamspelare som med din servicekänsla och ditt teknikintresse vill vara delaktig i Mindarks spännande resa? Då har vi företaget och tjänsten för dig! Hos Mindark möter du dagligen nya utmaningar i en varm och stöttande företagsmiljö. Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Mindark är bolaget bakom spelet Entropia Universe och som nu söker sin nästa medarbetare. Vi söker nu dig som vill ta dig an en spännande utmaning på ett företag med toppmodern teknik för att skapa en multiplayer online plattform.

När du kliver in på Mindarks centralt belägna kontor möts du av en trivsam kontorsmiljö med direkt utsikt över Järntorget. Du möts vidare av en kompetent och prestigelös företagskultur där medarbetarna utvecklas och utbyter sin expertis mellan varandra för att vidareutveckla sitt spel Entropia Universe. På denna arbetsplats brinner man för sitt arbete och gaming samtidigt som Mindark sätter stort värde i sina medarbetare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Mindark.

Kandidatprofil

Som intern IT-support hos Mindark har du en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du är den som medarbetare vänder sig till vid IT-relaterade ärenden och i många fall arbetar du proaktivt för att hitta lösningar innan medarbetarna själva upptäcker problemen. Utöver ett brett IT-ansvar har du en nyckelroll på Mindark där många finner förtroende för dig.

I rollen som junior intern IT-support kommer du även att ansvara för den dagliga IT-driften och infrastrukturen på Mindark. Det kan exempelvis vara underhåll av nätverk, servrar samt övriga system. Du kommer att ansvara för installation och uppgradering av applikationer och system samt hjälpa driftsavdelning vid behov.

Du rör dig mycket i kontorslandskapet och för dialoger med medarbetare kring deras IT-relaterade önskemål och övriga arbetsmässiga problem. Du ansvarar också för att konfigurera medarbetares datorer samt uppdatera dessa vid behov.

Genom en gedigen introduktion får du bra stöd att komma in i företaget och i din nya roll. Du får även sitta med övriga avdelningar och anställda för att få en förståelse för de interna arbetsflödena. Det finns utvecklingsmöjligheter inom företaget om du gör bra ifrån dig och därmed också möjligheter att bredda ditt arbetsområde och tekniska kunskaper.

Har en god förståelse för IT och mjukvarusystem och arbetslivserfarenhet av en liknande roll sedan tidigare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och har ett stort intresse för teknik och IT-infrastruktur. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska både i tal och i skrift.

Krav är erfarenheter av:

* Active directory.
* Windows Server.
* Mjukvaruintegrationer.

Meriteriande för tjänsten är:

* Cisco, switchar & routrar.
* Virtualisering.
* Server & Storage.
* Nätverkskunskap.

Du brinner för spel och teknik och vill vara en del av ett bolag där det är viktigt att hålla sig i teknikens framkant. Du bidrar gärna med egna idéer och är inte rädd för att ta initiativ. Du brinner för att lära dig nya saker och har ett ständigt fokus på att hålla en god kompentens inom företagets produkter och dess användningsområden. Du trivs att arbeta i nära samarbete med kollegor och ser det som en självklarhet att stötta upp och hjälpa till när det behövs. Du arbetar strukturerat med prioriteringar och deadlines och är van att ta egna initiativ.

Övrig information

* Start: Omgående/ enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid.
* Lön: Marknadsmässig.
* Placering: Järntorget, Centrala Göteborg.
* Kontaktuppgifter: Philip Arcangioli, Rekryteringskonsult.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Om oss
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15016073-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till