Jobbet Junior Integrationskonsult till IT-bolag i Växjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Integrationskonsult till IT-bolag i Växjö publicerad av StudentConsulting

Heltid
Växjö
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för integration av system och vill få möjlighet att utvecklas i ett kreativt team? Då har vi helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som integrationskonsult arbetar du i nära dialog med olika företag samt i samarbete med kollegor. Denna tjänst passar dig som trivs i dialog med andra såväl internt som extern och vill få möjlighet att utvecklas med olika kunder. Vår kund arbetar med systemstöd för processer inom logistik, produktion, lager och finans. Du arbetar med integrationer mellan olika system, exempelvis mellan affärssystem och e-handelsplattformar.

I rollen är du involverad i alla faser av projektet – allt från analys, design, implementation och test. Projekttid varierar men pågår vanligtvis mellan två- sex månader åt gången vilket innebär en ständig variation i ditt arbete. Programmering sker främst i C# eller Java, där andra språk och verktyg förekommer. I arbetet kommer du även i kontakt med databaser som SQL- server och DB2.

Arbetstider är kontorstid med möjlighet till flex. Arbetsplatsen är belägen centralt i Växjö, resor i tjänsten kan förekomma. StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli direkt anställd av kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig med följande profil: • Högskoleutbildning eller motsvarande inom utveckling, logistik eller ekonomi i kombination med ett genuint utvecklingsintresse • Svenska och engelska i tal och skrift • B-körkort Personliga egenskaper: • Självgående och lösningsorienterad • God förmåga att identifiera och lösa problem • Lagspelare med god kommunikationsförmåga • Trivs i konsultrollen med kunddialog och relationsbyggande Låter detta som dig? Välkommen in med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande där tjänsten kommer bli tillsatt så fort vi hittar rätt sökande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40881

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn020 - Växjö).