Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Installations- och Bredbandstekniker till PRIMÄR i Stockholm! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Installations- och Bredbandstekniker till PRIMÄR i Stockholm! på StudentConsulting

Junior Installations- och Bredbandstekniker till PRIMÄR i Stockholm!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du erfarenhet av fiberinstallation och är i början av din karriär? Uppskattar du dessutom en arbetsmiljö som präglas av öppen kommunikation mellan medarbetare? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting Installations- och bredbandstekniker till Primär i Stockholm! Primär är en koncern bestående av tidigare Estate Service Management, Primär fastighetsförvaltning och Fervent cleaning Company som nu verkar under det gemensamma varumärket Primär.

I rollen som Tekniker kommer du att lära dig mycket om Primärs verksamhet och hur fastighetsbranschen fungerar i stort. Du får även möjlighet att bredda din kompetens och skaffa dig kunskap av koaxialnät. Det dagliga arbetet som Installations- och bredbandstekniker går främst ut på att utföra felsökning, genomföra kabeldragning, nyinstallation samt uppgraderingar av koaxialnät.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Primär Fastighetsförvaltning AB. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstid. Tjänsten är planerad att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:

• Erfarenhet av installation av Fiber
• Innehar B-körkort
• Som minst gymnasiekompetens, annan relevant utbildning är meriterande.
• Elbehörighet och erfarenhet av koaxialnät ses som mycket meriterande.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service och att jobba under eget ansvar, vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Vidare ser vi att du är en person med god förmåga att självständigt lösa problem.

Är du den vi söker? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Fastighet, Tekniker, Nätverk, Fiber, Installation

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59446