Jobbet Junior innesäljare på heltid sökes till Bredband2 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior innesäljare på heltid sökes till Bredband2 publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du driven, engagerad och brinner för försäljning? Vill du arbeta med försäljning på en social arbetsplats i centrala Malmö? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Bredband2 växer för fullt och letar efter fler duktiga innesäljare till deras team i Malmö! Som innesäljare kommer du arbeta både med nykundsbearbetning och bearbetning av befintliga kundregister. Inledningsvis kommer du arbeta mycket med winback försäljning och inkommande samtal från varma kunder, men i framtiden kommer du även arbeta med utgående, kalla samtal. Att jobba som säljare på Bredband2 kräver ingen tidigare erfarenhet av försäljning, men vi förutsätter att du är intresserad, målmedveten och driven.

Tjänsen är på heltid och arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag- fredag, 9-18. Du kommer arbeta på ett modernt kontor i centrala Malmö och ingå i ett team med härliga, drivna kollegor som gemensamt arbetar mot uppsatta mål. Bredband2 är ett ungt och dynamiskt företag där arbetsglädje, kvalité och utveckling ligger i fokus. I tjänsten finns det med andra ord goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna! Inledningsvis kommer du vara anställd som konsult hos Student Consulting under 6 månader och uthyrd till Bredband2, sedan finns goda möjligheter att bli övertagen av Bredband2. I rollen har du möjlighet att själv påverka lönen då du har en fast grundlön samt en provisionsdel.

Såhär berättar en av dina eventulla framtida kollegor om hur det är att arbeta på Bredband2:

'Det bästa med att jobba som säljare på Bredband2 är att du snabbt kommer in i gänget och har kollegor som mer än gärna hjälper till när det behövs, oavsett vad det gäller! Det finns möjligheter att lyckas och alla hejar på dig! Du erbjuds alla verktyg som behövs för att lyckas, oavsett om du arbetat med sälj tidigare eller inte. Behöver du extra stöttning med någonting så finns det bara ett stenkast ifrån! '
André Håkansson, säljagent på Bredband2 sedan december 2018

Detta söker vi:

* Dig som är målmedveten, driven och vill utvecklas inom försäljning
* Som är en teamplayer och alltid sprider positiv energi
* Som har tidigare erfarenhet inom försäljning, service eller administration

Låter den här tjänsten som nästa utmaning i din karriär? Sök då tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Vi ser framemot din ansökan

Sökord: Försäljning, innesäljare, B2C, Bredband2

Sökord: försäljning, Bredband2, Telefonförsäljare, innesäljare, säljare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51753

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till