Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior innesäljare / Säljsupport / Kundservice jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior innesäljare / Säljsupport / Kundservice på Bravura

Junior innesäljare / Säljsupport / Kundservice

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du ett intresse för sälj och gillar att leverera god service? Vi söker nu dig som trivs i en spännande roll där du ges stor möjlighet att påverka din egen framgång.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bromma Stål.

Om företaget

Bromma stål AB är ett privatägt företag som i 20 år erbjudit sina kunder material inom stål, de är verksamma inom stålkonstruktion och stålhandel med eget stållager samt smidesverkstad. Inom verkstaden erbjuder Bromma stål tjänster såsom lagerlängder av stålbalk, stålrör och stångstål samt service inom måttanpassade stålmaterial och montagetjänster till kompletta entreprenader. Bromma ståls servicecenter erbjuder kunderna snabba leveranser och anpassningsbar service för att tillgodose kundernas behov.
Med ett team på 35 anställda och närmare 2 500 kunder är Bromma stål Stockholms ledande stålleverantör med eget lager och verkstadstillverkning.

Arbetsuppgifter

Som säljare på Bromma stål arbetar du med inkommande försäljning och ansvarar för kundkontakten och kundservicen genom telefon, mejl och kundmottagningen. Du ansvarar även för att kartlägga och tillgodose kundernas behov med beställningar, priser och leveranser. Vidare administrerar du beställningarna i ett Excel dokument och rapporterar in affärerna i företagets system. Du ingår i ett team med närvarande kollegor som hjälper dig med rådgivning och stöttning i arbetet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieutbildning
• Något års arbetslivserfarenhet, gärna från en service- eller kundnära roll
• Goda kunskaper i Microsoft Office-paket, har du tidigare arbetet med mejl och telefon som arbetsverktyg är det meriterande
• Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Körkort är meriterande

Vi lägger stor vikt vid din personlighet i den här rekryteringen, du är ambitiös och ihärdig samt gillar att arbeta med människor. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar i olika situationer. Som person är du självsäker, social och driven med förståelse för kundservice och försäljning. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt har lätt att arbeta tillsammans med andra. slutligen har du en bra kommunikativ förmåga och har lätt för att föra dialoger med såväl kunder som kollegor.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Magasinsvägen 5, Spånga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, säljsupport, innesäljare, kundkontakt, kundservice, sälj, försäljare, heltid, Stockholm, Bromma stål, Spånga

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3614301