Jobbet Junior inköpare till världsledande industriföretag i Tierp! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior inköpare till världsledande industriföretag i Tierp! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

För dig som är junior i karriären och vill få värdefull erfarenhet inom inköp finns nu möjligheten till en utmärkt första utmaning hos ett världsledande bolag. Sök tjänsten redan idag då den kommer att tillsättas omgående!

Academic Work söker en junior inköpare till vår kund i Tierp. Du kommer att arbeta i ett mindre team om fyra personer som präglas av en öppen atmosfär och rak kommunikation. Då en person i teamet inkom kort kommer att byta arbetsgrupp söker vår kund dig som vill testa dina vingar inom inköp under cirka fyra månader.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig ungefär fyra månader fram i tiden.

Kandidatprofil

Som inköpare kommer du att stötta din närmsta chef i främst operativa frågor.

Du kommer till exempel att:

* Ansvara för prislistor och priser
* Koordinera information mellan leverantörer och intern personal
* Uppdatera aktuell information i systemet SAP

Tjänsten passar dig som trivs i en social roll med flera kontaktytor. Vidare passar rollen dig som är prestigelös och vill få värdefull erfarenhet inom inköp.

Vi söker dig som

* Har en examen inom exempelvis ekonomi eller teknik, alternativt har tidigare erfarenhet av inköp
* Har goda datorkunskaper och behärskar Excel
* Kan påbörja uppdraget omgående
* Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då kommunikation sker på båda språken

Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av SAP eller annat produktionsplaneringssystem

Som person är du noggrann och följer kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Vidare är du ansvarstagande och driver på egen hand ditt arbete framåt.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 8-17 med flex
* Placering: Tierp
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15021524-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till