Jobbet Junior inköpare / Operativ Inköpare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior inköpare / Operativ Inköpare publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för optimering, effektivisering och relationer? Vill du arbeta med inköp på ett globalt växande företag? Här erbjuds du en varierande roll där du tillsammans med ett sammansvetsat team brinner för att förse produktionen med material i rätt tid, rätt kvantitet och rätt kvalitet för rätt pris.

Om företaget

Allied Motion är en global tillverkare av elektriska motorer, växellådor och elektronik som anpassas och säljes som ett helhetskoncept efter kundernas önskemål. Vi vänder oss framförallt till kunder inom fordonsindustrin och applikationer för gaffeltruckar eller tunga fordon samt tillverkare av medicinsk utrustning, såsom röntgenutrustning och rullstolar. I Sverige är vi ca 50 personer med ansvar att konstruera sub-system till våra kunder vilka vi sedan sätter samman och levererar från vår produktion. Vi jobbar därför nära både våra kunder i Europa och våra systerföretag i USA, Europa och Kina för att hitta de bästa lösningarna.

Arbetsuppgifter

Som inköpare på Allied Motions ansvarar du för att förse produktionen med material i rätt tid, rätt kvantitet och rätt kvalitet för rätt pris. Du är en del av ett sammansvetsat team bestående av planering, kundsupport och logistik för att tillsammans kunna nå kostnadseffektiva resultat. Företaget har kunder både inom och utanför Sverige som du har personlig kontakt med via data och telefon samt åker ut och besöker. Exempel på arbetsuppgifter är orderläggning, leveransbevakning, materialplanering, leverantörsförhandling, prognosuppföljning och utveckling av arbetsprocesser. Ett tätt samarbete i majoriteten av arbetsuppgifterna kommer ske med logistik, kvalitet, eftermarknad, kundsupport samt de externa leverantörerna.

Formella krav

• Meriterande med erfarenhet av inköp och administration • Goda kunskaper i Officepaketet • God datorvana • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska • Meriterande med erfarenhet av att använda affärssystem För att lyckas i rollen är du strukturerad, ordningsam, kvalitetsmedveten och relationsskapande. Du är angelägen om att nå goda resultat och deadlines, du motiveras av arbeta effektivt och att ständigt utveckla din kunskap inom området. Vidare visar du på en god social förmåga och kommunikation då du arbetar i tätt med både externa och interna kollegor. Slutligen ser vi att du är en person med stor drivkraft och som agerar initiativtagande.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. • Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Allied Motion har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Allied Motion en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Senast 19 augusti Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Inköpare, operativ inköpare, junior inköpare, inköp, Stockholm, orderläggning, leveransbevakning, materialplanering, leverantörsförhandling, prognosuppföljning, utveckling, effektivisering, processer, motorer, el, elektronik.

Referens

2469401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till