Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Ingenjör med intresse för cloud computing jobb i Kista på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Ingenjör med intresse för cloud computing på Framtiden

Junior Ingenjör med intresse för cloud computing

Framtiden Kista, Stockholms län Heltid
Nu har vi spännande öppningar på företagets interna IT avdelning. Här erbjuds du unika utvecklingsmöjligheter inom Säkerhet, Automation och Nätverk!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som nyutexaminerad kommer du tidigt bli inkluderad i ett agilt team om 6-8 personer. Beroende på dina intressen och kunskaper kommer du få arbeta med det som vår kund tillsammans med dig tror passar bäst. Det kan exempelvis röra sig om projekt inom Network Automations, Native Cloud och Edge Virtualisations.

Det finns även öppningar för att arbeta med företagets interna nätverk, där du och dina kollegor har ansvar för att hålla ihop hela företagets nät och säkerhet runt om i världen.

Vi söker dig med rätt inställning för att vilja utvecklas inom IT. Vi ställer inga krav på dig att du ska ha alla färdigheter klara, utan du kommer få stor möjlighet att utvecklas inom det du vill.

OM FÖRETAGET
Vår kund är en av världens ledande leverantörer av informations- och kommunikationsteknologi (ICT) till tjänsteleverantörer. Omkring 40 procent av världens mobiltrafik går genom nät byggda av vår kund. De utvecklar spjutspetsteknologi och tjänster som är enkla att implementera, använda och skala efter behov, vilket bidrar till deras kunders framgång i den digitaliserade världen. I mer än 140 år har deras idéer, teknik och medarbetare bidragit till att utveckla världen, människor, företag och samhället i stort.

DIN PROFIL
För att passa i den här rollen är det av stor vikt att du är lösningsorienterad, driven och har en positiv inställning. Du är initiativtagande och har en vilja att lära dig mer och utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Skallkrav:
  • Högskole-/Civilingenjörsexamen inom Datavetenskap, Informationsteknologi eller motsvarande som gett kunskap eller väckt intresse för något av följande: programmering, nätverk eller IT-säkerhet.
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper inom något utav följande: IP/Nätverk eller Cloud (AWS/Azure)

Meriterande:
  • Kunskap om Core Network-arkitektur. Förståelse för den allmänna processen för drift och underhållsplanering.
  • Arkitektkunskap inom säkerhet, Enterprise Network, WiFi, Certifikat eller Cloud

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse, tidigast efter årsskiftet
Placeringsort: Kista, Stockholm
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid

Välkommen med din ansökan!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049825420