Jobbet Junior ingenjör inom Geoteknik/Geovetenskap till AGN Haga AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior ingenjör inom Geoteknik/Geovetenskap till AGN Haga AB publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du Civilingenjör inom Geoteknik/Geovetenskap och söker nya utmaningar? Vill du vara med på resan i ett av de största infrastrukturprojekten i Göteborg och arbeta på ett av Europas största byggföretag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting Geotekniker som är i början av sin karriär till vår kund AGN Haga AB som arbetar i Projekt Västlänken. Västlänken kommer att bygga en cirka 8 kilometer lång ny tågförbindelse, varav 6,6 kilometer under Göteborg. Västlänken möjliggör ett nytt trafikkoncept i staden, vilket innebär att pendeltåg och regionala tåg går under staden, med möjlighet för passagerare att gå av och på vid en av de tre nya stationerna Centralen, Haga och Korsvägen. Station Haga består av mark-och byggnadsarbete samt installation omgivande tunnlar i berg och lera och station.

Som Geotekniker kommer du ingå i Tekniska avdelningen i arbetsgrupp ” Geotechnical and Structural Monitoring”. I rollen kommer du arbeta tillsammans med dina kollegor med utveckling av geokonstruktioner och markanläggningar i projektet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
-Uppföljning av underleverantörsaktiviteter
-Följa installationen av övervakningsinstrument (exempel: Piezometrar, inklinometrar, dataloggar mm ...)
-Förberedande av rapporter för avläsning
-Uppskatta mängder av material, utrustning, och arbete för inköps planering
-Utföra mätningar av ex. Piezometer
-Samarbete med andra avdelningar inom AGN Haga AB
-Stöd i planering och genomförande av geotekniska undersökningar

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med arbetstider under dagtid. Du kommer arbeta centralt i Göteborg, och start för tjänsten är så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

-Civilingenjör inom geoteknik/geovetenskap eller annan relevant vetenskaplig eller teknisk utbildning.
-Du talar och skriver obehindrat på svenska samt engelska.
-Du innehar B-körkort
-Du har goda datorkunskaper

Det är meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll. Som person är du kommunikativ, analytisk, framåt och driven. Vidare har du en vilja att lära och du trivs att arbeta i team och har ett strukturerat arbetssätt. Arbetet utförs i en internationell miljö med dess möjligheter till utveckling.

Låter detta som dig? Lämna in en ansökan redan idag då vi gör ett löpande urval!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44837

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Occupational Toxicologist Göteborg Dfind Science & Engineering
Tekniker/Montör Göteborg Arcam AB
Regulatory Project Manager at AstraZeneca Göteborg Dfind Science & Engineering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till