Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior ingenjör inom datorsäkerhet till Axis jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior ingenjör inom datorsäkerhet till Axis på Framtiden

Junior ingenjör inom datorsäkerhet till Axis

Framtiden Lund, Skåne län Heltid


Har du ett intresse för datorsäkerhet och vill få möjlighet att gräva ännu djupare inom området? Har du dessutom kunskaper inom programmering och vill få chansen att bli en del av ett spännande team som utvärderar säkerhet kopplat till framtidens teknologier? Missa då inte denna unika möjligheten! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Här blir du en del av ett innovativt, social och öppet team på 15 personer som arbetar långsiktigt med att undersöka olika teknologier kopplat till IT-säkerhet. Arbetssättet är Agilt och enligt Scrum-modellen där ni tillsammans kommer med idéer för kommande projekt samt gör planering. Ni är till stor del uppdelade i mindre team på 3-5 personer där ni i nära samarbete med varandra täcker hela utvecklingskedjan, projekten kan pågå mellan 3-12 månader.

Du kommer att arbeta med att undersöka framtida teknologier som kan komma att integreras i företagets plattform och produktsortiment. Inom området säkerhet kommer du bland annat att komma i kontakt med krypto, penetration testing, hotmodellering och nätverkssäkerhet. Du kommer också att få arbeta med embeddedprogrammering när ni bygger tester där teknologin visas i sitt sammanhang, detta sker främst i C.

OM FÖRETAGET

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

DIN PROFIL

Vi ser att du som sökande har en teknisk utbildning, gärna inom datorsäkerhet eller att du har intresserat dig för kurser kopplat till området. Du är en engagerad och innovativ person som mer drivs av att gräva dig djupare och experimentera dig fram bland teknologier framför ett tydligt mål. Vi ser även att du är en lagspelare med vilja att utveckla dig själv och teamet du jobbar i.

Krav

  • Civilingenjörsutbildning inom till exempel IT/Data eller Datorsäkerhet
  • Kunskaper i C-programmering
  • Engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Kunskaper i Python eller Go
  • Kunskaper inom nätverkssäkerhet
  • Erfarenhet av Krypto, Trusted execution environment, penetration testing eller hotmodellering

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08.00 – 17.00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! ​

Civilingenjörsutbildning inom till exempel IT/Data eller Datorsäkerhet Kunskaper i C-programmering Engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000033737234