Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior HR-koordinator / Junior HR jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior HR-koordinator / Junior HR på Bravura

Junior HR-koordinator / Junior HR

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en lösningsorienterad person som trivs i att jobba i nära samarbete med dina kollegor? Har du ett stort intresse för personalfrågor? Vi söker dig som vill arbeta brett inom HR och vill vara delaktig i att utveckla HR arbetet framåt hos Handshake Sweden.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Handshake Sweden.

Om företaget

Handshake är ursprungligen ett finländskt företag som driver två produktbutiker med varsitt varumärke och kundprofil. Autodude erbjuder sina kunder båt- och bilvårdsprodukter såsom rengöringsmaterial för både interiört och exteriört bruk samt biltillbehör. Valostore erbjuder ett stort sortiment av belysning som exempelvis pannlampor, ficklampor och extraljus samt fordonbelysning. Förutom försäljning lägger de även fokus i produktutveckling då det är en viktig del av organisationen. Handshakes mål är att erbjuda den nordiska marknaden produkter i toppklass från de bästa varumärkena.

Arbetsuppgifter

Som HR koordinator är din huvudsakliga uppgift att stötta HR avdelningen med det dagliga arbetet. Du assisterar kollegorna i rekryteringsprocesserna genom gallring och administrering av inkomna ansökningar, genomför telefonavstämningar och koordinerar intervjuer samt sammanställer referenstagningar. Du stöttar även lagerpersonalen och kontoret med schemaläggning och beställningar av material till kontoret. Vidare administrerar du löner och avlastar kollegorna i hantering av pappersfakturor. Slutligen assisterar du i olika interna arrangemang såsom After Work, konferens, gemensamma tillställningar och mässor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• HR- eller personalvetarexamen eller relevant arbetslivserfarenhet
• Tidigare erfarenhet av en liknande roll, alternativt som teamledare eller eventplanerare
• Erfarenhet av arbete som koordinator eller HR är meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
• God datorvana, kunskaper inom ett eller flera rekryteringssystem är meriterande
• B-körkort är Meriterande

För att trivas i rollen är du ordningsam och prestigelös, du har en god samarbetsförmåga och gillar att vara spindeln i nätet. Du tar stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter och säkerställer att alla arbetsuppgifter blir slutförda i tid. Som person har du ett intresse för personalfrågor och hjälper gärna till där det behövs. Vidare är du öppen inför förändringar samt har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och trivs med nya utmaningar. Slutligen är du analytiskt och har en god problemlösningsförmåga samt ser till att personalen får den stöttning de behöver för att skapa en god arbetsmiljö.

Övrig information

Start: Enligt Överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR, koordinator, HR koordinator, personal, personalfrågor, Stockholm, fordon, junior HR, junior HR koordinator

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3590801