Jobbet Junior fullstackutvecklare med fokus på Java! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior fullstackutvecklare med fokus på Java! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om du vill arbeta som Java-utvecklare inom ett företag som ger dig förutsättningarna att utvecklas har du hittat rätt! På Pricer får du chansen att arbeta med fullstack. Vill du veta mer om tjänsten? Läs vidare och sök snarast!


Om tjänsten
Academic Work söker nu på uppdrag av vår kund Pricer efter en Java-utvecklare. Rollen är anpassad efter både juniora och seniora profiler! Vill veta mer om vad Pricer gör? Kolla då in klippet!Som Java-utvecklare kommer du att placeras på deras FoU-avdelning där du kommer att arbeta nära seniora utvecklare, arkitekter, testare, affärsanalytiker samt en UX-designer. Teamet arbetar med Code Reviews, där du kommer att ha en senior utvecklare som granskar din kod. Du kommer även få chansen att granska en senior co-arbetarkod dels för att öka din förståelse men även för att säkerställa att Pricer håller högsta kvalitet!
På Pricers fredags-lab uppmanas alla vara kreativa i sitt skapande av projekt. Teamet som du kommer tillhöra är prestigelöst och gillar att hålla god stämning! Software Managern säger att alla på Pricer älskar teknik och IT, de brinner verkligen för arbetet!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Som Java-utvecklare kommer du att arbeta i ett av två team på Pricers FoU-avdelning. Hos oss får våra utvecklare möjlighet att specialicera sig i antingen front- eller backend, vilket även du kommer att få göra! Våra utvecklare arbetar med Kanban-metodik där man ges möjlighet att lära sig att arbeta med Cloud Services (Azure, AWS), Angular, Boostrap, RESTful webservices, Spring, Mobile Development (Android & iOS), JavaScript, CSS, HTML & SQL.

Till exempel kommer du att:

• Programmera i Java
• Testa din kod med enhetstester
• Gör kodrecensioner, samt få din kod granskad
• Delta i möten, där du delar dina idéer om bland annat nya alternativa lösningar, tekniska förbättringar, buggar och mycket mer!
• Delta i dagliga stand-ups klockan 14.00 (cirka 5 minuter)
• Vara behjälplig i supportärenden i 3rd line

Tjänsten passar dig som vill starta din karriär och få möjlighet att verkligen utvecklas!

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en akademisk examen inom datavetenskap
• Har mycket goda kunskaper i Java, vilket visas genom ett test
• Talar engelska flytande på professionell nivå
• Kan tala svenska

Det är meriterande om du ...

• Har en teknisk bakgrund och känner till lite hårdvara
• Känner till någon av de teknikerna som används av Pricer

Som person är du som övriga medarbetare på Pricer: prestigelös! Naturligtvis är du också självgående och tar mycket ansvar för ditt eget arbete för att se till att det görs. Du älskar att dela dina idéer och du är inte heller rädd att tala inför grupp. Du uppskattar samarbeten och arbetar för att få saker att hända.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse, kanske efter examen?
• Arbetsomfattning: Heltid
• Plats: Centrala Stockholm

Denna rekryteringsprocess bedrivs av Academic Work och alla frågor beträffande tjänsten hanteras därför av Academic Work.

Information om företaget
Pricer är det världsledande företaget inom utveckling och försäljning av digitala prisskyltar till butiker i Sverige och internationellt. Deras största marknad är i Frankrike, men företaget har också kontor i Hongkong, Atlanta och Barcelona till exempel. Cirka 100 personer arbetar i företaget och dagligen skickar de ut cirka 100 000 pristecken. Inom organisationen kommer du att arbeta med ett mycket kompetent utvecklingsteam med högt tekniskt intresse. Till exempel har du lab-dag varannan fredag där du har möjlighet att dyka in i alla tekniska områden som du föredrar. Här kommer du till ett företag som har ett stort fokus på kompetensutveckling och utbildning. Välkommen ombord!

Referens

15031136-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till