SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Rekryteringskonsult på Säljpoolen

Rekryteringskonsult

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Rekryteringskonsult
Stockholm

Sveriges äldsta rekryteringsbolag inom säljrekrytering söker ytterligare en rekryteringskonsult som skall ge företag förstklassig service.

Anders, försäljningschef industri:

”Hej Säljpoolen,

Vi behöver rekrytera en säljare till vårt bolag. Vi har en fantastisk produkt och en mogen marknad. Utmaningen är att våra potentiella kunder inte känner till våra lösningar. Kan ni hjälpa oss att hitta vår nya kollega som kan ta vårt bolag på en resa?”

Så kan det låta när våra kunder kontaktar oss med sina rekryteringsbehov. Det kan också låta såhär:

Susanne, VD inom dagligvaruhandeln:

'Hej Säljpoolen,

Karin som ni rekryterade till oss för 15 år sedan har slutat. Hon har varit den bästa försäljningschefen vi kunnat tänka oss. Kan ni hjälpa oss att hitta en ny Karin?'

Vi jobbar konsultativt och lösningsorienterat och ser återkommande kunder som ett kvitto att vi har lyckats. Dock inser vi att det kan vara svårt att hitta en ny Karin. AI i all ära men att klona människor är inget vi sysslar med, än. Vår expertis och erfarenhet kommer däremot att bidra med nya tankar och insikter om att Susanne kanske behöver något annat.

Hur anpassar vi Anders behov utifrån företagets unika situation? Hur har omgivningen förändrats och hur skall vi formulera oss för att attrahera den som är bäst lämpad för uppgiften? Det är kanske kaxigt att våga påstå att vi 'vet', men vi är i alla fall väldigt nära sanningen tack vare vår erfarenhet inom området.

Arbetsbeskrivning

  • Rekrytering
  • Konsultation
  • Försäljning

Kanske en simpel beskrivning, men som du förstår är rollen komplex. Som rekryteringskonsult hos oss är du ett bollplank till Sveriges HR- och försäljningschefer och skapar förutsättningar att bygga framgångsrika säljorganisationer. Du kommer att hitta tekniskt begåvade Key Account Managers till svensk industri och morgondagens digitala säljare som kan kliva in i både digitala och analoga rum och få inköparen att häpna.

Vem är du?
Du är personen som har kapacitet att få ut vårt budskap på marknaden. Du är personen som har kapacitet att hjälpa Anders och Susanne*. 

Vi på Säljpoolen är energiska visionärer och modiga entreprenörer. Vi är precis som de toppkandidater vi vill rekrytera till våra kunder. Vi ser lösningsorienterat på vår vardag, sätter oss in i våra kunders utmaningar, tar stort ansvar och vågar utmana. Vi har energin för att göra skillnad. 

Känner du igen dig? Då är du som oss. 

*Anders och Susanne är fiktiva personer, inspirerade av våra kunder. Vill du vara med och göra dem till verklighet?


Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Hampus Johansson på 031-7045194 eller Marie Gummerus på 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Säljpoolen ingår i Intensogruppen tillsammans med Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management och Masterhelp Jobb. Säljpoolen startades 1995 och tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på rekrytering och utveckling av specialister inom sälj och marknad. Säljpoolen finns i Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping och Jönköping och hanterar årligen över 500 uppdrag i hela landet med en kundnöjdhet på 96%. 

För mer information gå in på [ Link removed ]

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: d5499fe2efde458aad7710d087e736