Jobbet Junior Fullstack-developer till växande konsultbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Fullstack-developer till växande konsultbolag publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du en Junior Systemutvecklare och vill bli en fullfjädrad fullstack utvecklare? Har du som målsättning att arbeta som konsult hos stora välkända bolag? Vill du vara en del av ett kompetent team och ta lärdom från mer seniora kollegor? Då har vi rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Junior fullstack utvecklare kommer du till en början att arbeta backend i Java och frontend i Javascript för att utveckla mjukvarutjänster, Eftersom vår kund samarbetar med ett bolag som utvecklar mediastjänster så kommer du till en början arbeta med deras inhouse projekt för att bli varm i kläderna. Du kommer lära dig nya teknologier genom eget arbete med projekten och från de seniora kollegorna. Du kommer på sikt ha rätta förutsättningar för att arbeta med utveckling ute hos företagets kunder. Detta förusätter att du är mottaglig för ny kunskap och vågar testa dig fram för att utvecklas i rollen. För att trivas i en konsultativ roll behöver du vara kundorienterad, lösningsorienterad samt brinna för utveckling.

Om företaget
Vår kund bedriver en konsultverksamhet inom test och kvalitetssäkring av IT-system. De arbetar även med produktutveckling inom IT relaterade områden, samt säljer produkter och tjänster inom dessa områden. Deras kunder finns i både privat och offentlig sektor och inom de flesta branscher. Mer information om bolaget ges vid ett intervjutillfälle!

Din profil
Krav: - Relevant högskoleutbildning, tex Systemvetare, Datavetare, Civilingenjör Data - Kunskap inom Java och Javascript - Engelska i tal och skrift. Meriterande: -Svenska i tal och skrift -C# eller andra programmeringsspråk -Erfarenhet av HTML, antingen via arbete eller hemmaprojekt -Erfarenhet av projektbaserat arbete -Tidigare erfarenhet av utveckling, alt uppvisa hobbyprojekt Vi söker dig som är en engagerad och ansvarsfull person, som uppvisar ett stort intresse genom din kommunikativa förmåga och fantastiska insatser. Som person är du prestigelös och initiativtagande samtidigt som du inte är rädd för att be om råd och hjälp. Du är en person som vill utvecklas tillsammans med företaget.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Augusti alternativ enligt överenskommelse Placering: Stockholm Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Referens

19845

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till