Jobbet Junior frontend-utvecklare till Metaforce! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior frontend-utvecklare till Metaforce! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Metaforce har en unik kommunikationshubb som är nordens ledande plattform för skriftlig kommunikation. De står inför en utvecklingsresa och söker därför dig som har ett öga för det visuella och kan komma in med tankar och idéer för att förbättra frontend-arbetet. Här får du upplärning av en senior kollega för att snabbt bli självgående och bli den som leder frontend-arbetet framåt!


Om tjänsten
Metaforce utvecklar system som automatiserar den skriftliga kundkommunikationen för företag som har stora eller komplexa behov av att kommunicera med sina kunder på ett personligt och relevant sätt. Deras system gör det enklare att kommunicera via både digitala och postala kanaler och de har stora kunder i både Sverige och Norge. Nu utvecklar de parallellt en ny spännande tjänst anpassad för webben. Det är i detta projekt du kommer arbeta och bygga upp frontend-kompetensen. Du kommer få introduktion av en senior fullstack-utvecklare/arkitekt som stöttar dig så att du får möjlighet att komma in i rollen på bästa sätt. Du jobbar även i team med en mer junior frontend-utvecklare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Metaforce jobbar agilt med Kanban och fokuserade sprintar. Plattformen är Microsoft .NET med C#, Blazor och Azure som bärande komponenter. Teamet som jobbar med den nya molnlösningen består idag av två personer och är i en uppbyggnadsfas.

Din främsta uppgift kommer vara att jobba med frontend-utveckling av den nya molnlösningen!

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har studerat en eftergymnasial utbildning med fokus på frontend
• Har goda kunskaper i CSS, HTML och Bootstrap
• Har lite erfarenhet av att utveckla i SPA-ramverk (Blazor, React, Angular eller motsvarande)
• Har en förståelse för backend-miljö (gärna .NET)
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har jobbat i en liknande roll sedan tidigare. Har du projekt att visa upp så tittar vi gärna på dem!

Som person är du noggrann, problemlösande och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information

• Start: Februari/mars
• Omfattning: Heltid
• Placering: Stadsgården 6

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Metaforce önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Metaforce förenklar för människor och verksamheter att kommunicera via både digital och postala kanaler. På så sätt hjälper de kunder som SPP, Skandia, If, AFA, Ålandsbanken och den norska försäkringskassan, NAV, att kommunicera på ett personligt och relevant sätt med miljontals kunder.

Referens

15038190-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till