Jobbet Junior Frontend-utvecklare till familjärt företag i centrala Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Frontend-utvecklare till familjärt företag i centrala Göteborg publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du kanske nyss tagit examen inom Webbutveckling eller Frontend och är taggad på att komma ut och visa vad du går för? Har du ett genuint intresse för programmering och en förkärlek till React.js? Då är den här tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Junior Frontend-utvecklare kommer du, tillsammans med ett gäng goa kollegor, att utveckla internet- och mobilbaserade lösningar till företag primärt inom logistikbranschen. Du kommer att få arbeta med hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation och utveckling till leverans och därefter fortsatt underhåll. Du kommer att arbeta dels i team dels individuellt. Exempel på arbetsuppgifter: • Utveckla och implementera nya funktioner i olika system • Förbättra användarvänlighet och prestanda Du kommer huvudsakligen att arbeta med JavaScript och ramverket React.js. På Backend-sidan används Node.js och MongoDB.

Om företaget
Vår kund arbetar med att hjälpa företag att effektivisera sina arbetssätt och processer, då framförallt inom logistik- och transportbranschen. De har tidigare blivit klassade som ett av Sveriges Gasellföretag av DI och arbetar med stora globala företag, med några av de större inom logistikbranschen just nu. Exempel på projekt är applikationer som möjliggör för transportörer att spåra leveranser och gods. Du kommer att komma till en arbetsplats där det finns en stark gemenskap och en prestigelös och familjär kultur där alla hjälper varandra framåt. Det läggs stor vikt vid att hitta på saker tillsammans, däribland i form av AW och kick-offer men även utanför arbetet. Du kommer få både Juniora och Seniora kollegor i olika åldrar och med olika bakgrunder vilket är värdefullt för att kunna lära och utvecklas vidare. Som ny får du även en mentor som hjälper dig med att komma in i arbetet och arbetsplatsen generellt.

Din profil
För att passa in och trivas behöver du framförallt vara genuint intresserad av programmering och driven att hela tiden lära dig mer. Du behöver vara trygg i JavaScript och gärna även ha arbetat med React.js. Svenska är inget krav men du ska gärna vara igång med att lära dig språket. Som person är du öppen, nyfiken och kommunikativ. Skallkrav: • Relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom webbutveckling • Bekant med Javascript • Bekant med React.js Meriterande: • Github-konto alt. portfolio att presentera • Open Source-projekt att visa upp • Kännedom om Continuous Integration

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetstider: 08:00-17:00 Omfattning: Heltid Ort: Göteborg Start: Omgående, enligt överenskommelse Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.

Referens

20293

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till