Jobbet Junior frontend-utvecklare till Bredband2! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior frontend-utvecklare till Bredband2! publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och vill arbeta på ett företag som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap? Har du utbildning inom webbdesign eller användargränssnitt? Vi söker nu en junior frontend-utvecklare till Bredband2!

Information om uppdraget:

På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser vi till att våra medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande? Gillar du design och bygga användargränssnitt så har du kommit rätt!

Som Front-end utvecklare hos Bredband2 kommer du att arbeta över hela utvecklingskedjan av deras Ruby-baserade kund, sälj och leveranssystem. Arbetet kommer att innebära mestadels front-end utveckling och detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett expansivt företag som just nu befinner sig i ett mycket spännande skede. Ansvarsområdet kommer att vara varierande och innefattar både större projekt och mindre uppgifter. Du kommer få vara med från start och hjälpa till med front-end utveckling av flera nya kundrelaterade system som beställningssidor samt kundportal.

Du kommer att tillhöra IT-avdelningen som erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en fartfylld miljö. Bredband2 värnar om sina medarbetare. Därför erbjuder man en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Du kommer in i ett bolag i medvind och ett team i ett utvecklingsskede där du har möjlighet att påverka både din egen och din avdelnings utveckling.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har utbildning i webbdesign eller användargränssnitt och kunskap inom React eller liknande javascript ramverk. Då dina beställare pratar svenska är en förutsättning att du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift. Som person är du en stark teamspelare som skapar god stämning och arbetsglädje.

Följande är ett plus
•Erfarenhet av Ruby & Ruby on Rails
•Erfarenhet av React.
•Erfarenhet av Contentful.
•Erfarenhet med kundhanteringssystem eller säljsystem.
•Vana av utveckling av större webbaserade system.
•Avancerad Javascript (OOP)
•Du är van att jobba i en modern JS/CSS stack.

På Bredband2:s IT-avdelning jobbar du både individuellt och som en del i ett tight team som jobbar enligt Scrum. Det är därför viktigt att du är lyhörd och gillar att samarbeta samtidigt som gillar att grotta ner dig i problem.

Din arbetsstation kommer att vara en MacBook Pro. Som du säkert märkt så är ständig utveckling något vi brinner för och vi försöker varje år delta vid olika konferenser runt om i världen, vi har bland annat besökt RubyConf i Chicago och varit på Fullstack Fest i Barcelona flera gånger.

Tjänsten är en heltidsanställning där du till en början blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till Bredband2. Tjänsten startar omgående, men vi tar såklart hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Sökord: utvecklare, användargränssnitt, webbdesign, frontend, fullstack

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55112

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till