Jobbet Junior finansiell rådgivare till bolag i Halmstad! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior finansiell rådgivare till bolag i Halmstad! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Falkenberg

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort intresse för finansvärlden och drivs av att hjälpa andra? Är du förtroendeingivande och vill satsa på din karriär? Sök då tjänsten som Junior Finansiell rådgivare redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som finansiell rådgivare är eget ansvar och initiativtagande nyckeln. Du kommer att få ta del av en befintlig kundstock och sedan arbeta utifrån den. Du jobbar med mail och telefon som främsta verktyg och har ungefär tre fysiska kundmöten per dag. Du kommer att ge råd inom aktier och försäkringar och initialt har du stöttning från mer seniora kollegor på kontoret. Som rådgivare hos vår kund har man flexibla arbetstider och ett eget kontor att utgå från.

Om företaget
Vår kund är ett fristående rådgivningsföretag som hjälper privatpersoner och företag med finans och försäkringsrådgivning. De har varit branschen i över 30 år och har under de åren etablerat långa och trygga kundrelationer. De har idag kontor i Göteborg, Borås och Halmstad och är ett tjugotal anställda.

Din profil
Som person ser vi att du har ett stort driv och en vilja att lyckas. Du är ödmjuk och lyhörd samt har en god kommunikativ förmåga. Då du dagligen arbetar med kundkontakt är det viktigt att du trivs i sociala sammanhang och är skicklig på att utveckla relationer. Skallkrav: - Relevant erfarenhet eller eftergymnasial utbildning. - SwedSec-licens (mot den privata sektorn) - Svenska i tal och skrift Meriterande: - Tidigare erfarenhet från rådgivning - InsureSec-licens

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse Placeringsort: Halmstad Arbetstider: Flexibla kontorstider Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20235

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till