Jobbet Junior finansiell rådgivare till bolag i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior finansiell rådgivare till bolag i Göteborg! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort intresse för finansvärlden och drivs av att hjälpa andra? Är du förtroendeingivande och vill satsa på din karriär? Sök då tjänsten som Junior Finansiell rådgivare redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som finansiell rådgivare är eget ansvar och initiativtagande nyckeln. Du kommer att få ta del av en befintlig kundstock och sedan arbeta utifrån den. Du jobbar med mail och telefon som främsta verktyg och har ungefär tre fysiska kundmöten per dag. Du kommer att ge råd inom aktier och försäkringar och initialt har du stöttning från mer seniora kollegor på kontoret. Som rådgivare hos vår kund har man flexibla arbetstider och ett eget kontor att utgå från.

Om företaget
Vår kund är ett fristående rådgivningsföretag som hjälper privatpersoner och företag med finans och försäkringsrådgivning. De har varit branschen i över 30 år och har under de åren etablerat långa och trygga kundrelationer. De har idag kontor i Göteborg, Borås och Halmstad och är ett tjugotal anställda.

Din profil
Som person ser vi att du har ett stort driv och en vilja att lyckas. Du är ödmjuk och lyhörd samt har en god kommunikativ förmåga. Då du dagligen arbetar med kundkontakt är det viktigt att du trivs i sociala sammanhang och är skicklig på att utveckla relationer. Skallkrav: - Relevant erfarenhet eller eftergymnasial utbildning. - SwedSec-licens (mot den privata sektorn) - Svenska i tal och skrift Meriterande: - Tidigare erfarenhet från rådgivning - InsureSec-licens

Om oss
På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m. Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion! Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss? Välkommen med din ansökan!

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse Placeringsort: Göteborg Arbetstider: Flexibla kontorstider Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

19257

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till