Jobbet Junior Financial Controller sökes till SF i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Financial Controller sökes till SF i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en initiativtagande samt kommunikativ person? Har du erfarenhet inom ekonomi och vill vara del av ett spännande bolag? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

AB Svensk Filmindustri (SF) bildades den 27 december 1919 genom sammanslagningen av AB Svenska Biografteatern och Filmindustri AB Skandia. Under nästan hundra år har SF Studios varit det ledande filmbolaget i Norden med huvudkontor i Stockholm, Sverige och dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. De producerar filmad underhållning för bio, TV och hemmaunderhållning och är dessutom den ledande distributören av lokal och utländsk film på vår marknad.

Vi söker just nu en Junior Financial Controller som kommer vara en del av SF:s ekonomiavdelning bestående av tre medarbetare. I tjänsten kommer du att arbeta med både produktionen samt distributionen och hålla en tät dialog med olika avdelningar samt extern kontakt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta följande:

oArbeta med backlog inom kontoavstämningar och kundreskontran
oDriva och sätta inkassoprocessen samt i viss utsträckning konkursutredningsprocessen.
oFölja upp samt matcha inbetalningar
oFakturera inom en del av bolagets faktureringsprocesser
oVara delaktig samt driva möten med kundansvariga för att följa upp saknade betalningar
oSupportera teamet i övriga kontoavstämningar och annan fakturering
oSupportera hela finansavdelningen administrativt vid behov
oLöpande följa upp samtliga punkter ovan, med tydlig kommunikation, dokumentation och proaktivitet

SF erbjuder en öppen organisation med en gedigen introduktion. I rollen finns det stora möjligheter till att supporta hela Finance teamet då även inom Business Control gällande mer administrativa delar. Uppdraget förväntas starta i slutet på augusti, du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult hos SF i centrala Stockholm. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är förlagda kontorstider mellan 08:00-17:00. Tjänsten kommer att inledas med en sex månaders provanställning och för rätt person finns möjligheten att bli övertagen av SF. Har du några ytterligare funderingar gällande tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vidare söker vi dig som har arbetat inom en ekonomiavdelning och har viss erfarenhet kring arbetsuppgifterna. Det är mycket meriterande om du har arbetat med kontoavstämningar sedan tidigare och kan relatera till vad bra koordinering och kommunikation är. Du trivs med en roll som spindeln i nätet och är mycket drivande i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har arbetat i ett ekonomisystem då Palette, Agresso samt Ememo är extra meriterande. Du trivs med att arbeta inom Excel. Som person är du ansvarsfull samt självständig med ett stort driv. Vidare är du initiativtagande samt kommunikativ i ditt arbete då vi lägger stor vikt på sin samarbetsförmåga. Du är en strukturerad och punktlig person som alltid följer deadlines. För rollen krävs det att du är flytande i svenska samt engelska i tal samt skrift. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49388

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till