Jobbet Junior Financial Controller har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Financial Controller publicerad av Skill

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Linköping
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Drivs du av att se hur processer kan utvecklas och effektiviseras med stöd av ett affärssystem använt på rätt sätt? Då kan du vara vår nästa medarbetare!

Om företaget
Element METECH är en ledande obunden fullserviceleverantör av mätteknik och kalibreringstjänster inom många olika industrisektorer. Våra kunder finns inom flygindustri, försvar, biomedicin, telekom, energi, life science, elektronik samt fordons- och verkstadsindustri. Med huvudkontor i Linköping har vi 390 anställda i 6 länder. I Linköping är vi ca 17 personer. Element METECH har bytt namn från Exova METECH och vår del av verksamheten utgör divisionen Calibration & Testing Nordic.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ytterst säkerställa att rapportering (kvartal och år) och redovisning sker i enlighet med IFRS samt enligt Elements rutiner. Det innebär att du kommer stötta organisationens olika verksamheter så att ekonomiprocesserna standardiseras. Vi vill också att du driver utvecklingen av smarta lösningar, förenkla i vardagen kring ekonomiprocesserna för våra bolag. Löpande ansvarar du för månadsrapportering, upprättande av årsredovisning, sammanställning av budget, prognos etc. Du rapporterar till Financial Manager för Element Metech AB och utgör ekonomifunktionen tillsammans med ytterligare en kollega. Du kommer ha mycket kontakter med cheferna på olika nivåer runtom i landet och med våra dotterbolag i Europa.

Din profil
Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller förvärvat motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Du har också haft ditt första jobb efter examen för att kunna bidra med erfarenheter och idéer om hur vi kan utvecklas och bli bättre. Vi vill att dina kunskaper i det regelverk som styr ekonomiredovisning är goda och du har mycket god kunskap inom redovisning och ekonomiuppföljning. Vi tror att rätt person har ett brinnande intresse för hur affärssystem kan effektivisera processerna kring ekonomi. Den vi söker är utåtriktad och kommunikativ då rollen innebär många kontakter såväl inom det svenska bolaget som internationellt. Därför är det också viktigt att din svenska och engelska är mycket god, såväl muntligt som skriftligt. Du har en god förmåga att skapa din egen vardag samt är initiativtagande baserat på det du ser behöver göras såväl kortsiktigt som långsiktigt. Utifrån det har du ett systematiskt och strukturerat arbetssätt.

Ansökningsförfarande
Vi välkomnar din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Lena Johansson på 0708-52 32 36.eller lena.johansson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3541

Liknande jobb

Ekonomichef till Dapresy Norrköping Meritmind

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till