Jobbet Junior fiberprojektör till ledande ingenjörsbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior fiberprojektör till ledande ingenjörsbolag publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Vill du få möjligheten att starta din karriär alternativt skaffa dig din nästa utmaning inom projektering? Här har du en projektledarliknande tjänst med fokus på projektering, låter det som något du vill utmanas inom? Sök redan idag, vi söker dig med start redan i början av augusti!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektör kommer du att arbeta med företagets kunder i olika projekt inom fiber. Till en början kommer du arbeta med lättare projekt med kortare deadlines för att sedan arbeta med mer utmanande och större projekt med längre deadlines. Du kommer att jobba till stor del på kontoret men även ute i fält för att säkerhetsställa att projekten löper som planerat. Som projektör kommer du att arbeta i program så som Telemator och QGIS.
Arbetet innebär även bland annat:
• Säkerställa att designen är kostnadseffektiv
• Ansvara för projekteringen samt delta i val av material
• Progressrapportering internt och till beställare
• Relationshandlingar och slutdokumentation

Om företaget
Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.
De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. Företaget har idag 16 000 personer anställda nationellt. Du kommer att arbeta för gruppen System Management och kommer sitta ute hos företagets kund som sitter centralt i både Uppsala och Stockholm, Arbetsort väljer du!

Din profil
Skallkrav:
• Eftergymnasial utbildning med relevant teknisk bakgrund
• Svenska och Engelska i tal och skrift
• B- körkort

Meriterande:
• Kunskap i Telemator och QGIS
• Certifierad i Arbete på väg nivå 2
• Certifierad i BAS P/U
• Kunskaper inom progamet Duktig
• Certifiering inom robust fiberanläggning

Vi söker dig som är kommunikativ, tycker om att ta ansvar samt har skinn på näsan. Du gillar att ha ett varierande arbete där du gillar att arbeta med dina fantastiska kollegor.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: 3 Augusti (med viss flexibiliet)
Ort: Stockholm eller Uppsala
Arbetstider: 08-17 (med möjligt att arbeta hemifrån en dag i veckan)
Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlig förlängning

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Referens

21913

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till