Jobbet Junior försäljningscontroller till dagligvaruhandelsjätte har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior försäljningscontroller till dagligvaruhandelsjätte publicerad av Academic Work

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en sifferdetektiv som gillar att djupdyka i statistik och samband? Har du ett analytiskt öga som ständigt ser potential för optimering och utvecklingsmöjligheter? Är du dessutom riktigt duktig på Excel så är detta tjänsten för dig! Ta chansen och sök rollen som försäljningscontroller till detta storföretag redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker för kunds räkning en junior försäljningscontroller. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Academic Work hanterar rekryteringsprocssen men att anställningavtal skrivs direkt med vår kund.

I din roll som junior försäljningscontroller får du en bra överblick över hela kundmötet, från inköp till försäljning, logistik och leverans. Du rapporterar till försäljningschefen och kommer att arbeta med ekonomisk planering och rapportering samt identifiera och genomföra analyser för att stötta organisationen.

Analyser för att optimera lönsamheten blir en del av din vardag, men du kommer även att projektleda och genomföra initiativ för att öka effektiviteten och fördjupa teamets förståelse för kundernas köpbeteende. Genom en proaktiv och datadriven approach blir du en central punkt i organisationen. I rollen ingår att med hjälp av din analys generera rapportering till veckomöten och beslutsunderlag samt att parallellt driva utvecklingsinitiativ för att på sikt skapa modeller och insikter för att driva ökad tillväxt och lönsamhet.

Arbetsuppgifter
Som junior försäljningscontroller kommer du att arbeta med analyser och uppföljning av nyckeltal i syfte att effektivisera säljstyrning och marginalutveckling. I tjänsten får du en möjlighet att driva utvecklingsinitiativ för att bidra till den förändringsresa som kunden är på väg på, där de utökar deras affär med tjänster och lösningar. Detta kräver ständigt nya insikter och analysmodeller för att kunna optimera verksamheten och öka kunskapen om deras kunders beteenden och drivkrafter.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har arbetat som Business Controller, analytiker eller liknande roll i minst ett år då rollen är junior, gärna med dokumenterad erfarenhet från dagligvaruhandeln.
• Har god IT-vana med kunskaper i Excel och andra rapporteringsverktyg.
• Har kunskap inom SQL.

Som person har du en god analytisk förmåga och kan se helheten i en affärsmodell. Vidare är du noggrann och har vana av att ge rekommendationer utifrån insamlat material.

Referens

15044879-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till