Jobbet Junior försäljningsassistent inom bud och anbud till läkemedelsbolag i Solna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior försäljningsassistent inom bud och anbud till läkemedelsbolag i Solna publicerad av Avanzera

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Vårt uppdrag:
Vi söker en medarbetare till en av våra kunder som är verksamma internationellt och arbetar med snabbrörliga konsumentprodukter samt läkemedel. Du kommer att arbeta som försäljningsassistent inom bud och anbud. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som varar i sex månader, med möjlighet till förlängning.

Som anställd på konsultuppdrag via oss på Avanzera kommer du att arbeta ute hos kund. Som konsult hos Avanzera har du fast månadslön samt betald semester.


Arbetsuppgifter:
Som försäljningsassistent ansvarar du för att stödja organisationen i de olika bud- och anbudsprocesser. Du agerar och tillhandahåller relevanta uppgifter till bud- och anbudsprocesserna. Du agerar som en viktig länk mellan försäljnings- och marknadsorganisationen och kunderna, så att alla avtal som överensstämmer är förenliga och i enlighet med lokala lagstiftningar och organisationens policy. Du rapporterar till den nordiska bud- och anbudsansvarige.
Exempel på arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med fokus på sälj med hantering av allt inom ditt försäljningsområde. Etablera, utveckla och öka kundbasen. Ta fram fullständiga rapporter om dina dagliga besök, månadsutgifter och andra rapporter efter behov. Genomföra nationella planer och strategier.

• Prissättning: Analysera, beräkna, jämföra och kolla priser, förbered statistisk analys
• Administrativa uppgifter: Datahantering, förberedelse av formulär, dokument och rapporter, arkivering
• Anbud: Koordinera och stödja aktiviteter för att säkerställa bästa kvalitet och resultat i de olika processerna.


Din bakgrund:
Vi söker dig som har en högskoleutbildning, gymnasieskola eller minst 5 års erfarenhet av företagsekonomi, helst kombinerad med juridiska inslag, från MedTech-industrin eller andra närliggande branscher. Har du erfarenhet av offentlig upphandling från den offentliga sektorn ses även detta som en merit.

Du är flytande i svenska och har utmärkta kunskaper på engelska, både skrift och i tal. Du har mycket bra datavana, avancerad kunskap i Excel är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Som person är du mycket organiserad. Du är motiverad och har en bra förståelse för företagets värderingar och engagerar dig i företagets aktiviteter för att optimera lönsamheten för företag. Du är en relationsskapare som har ett konstruktivt tänk och kan argumentera med vänlig bestämdhet.


Bemanning med personligt engagemang:
Genom vår uthyrnings- och rekryteringsverksamhet erbjuder vi personal inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vår inriktning är kunnig och erfaren personal som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter och nya företag. Vår framgång bygger på ett personligt engagemang, lång erfarenhet och en konstant målsättning att överträffa dina förväntningar. Besök oss gärna på www.avanzera.se eller www.facebook.com/AvanzeraKontaktperson(er)
Cecilia Wiborg
0707-519590

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Publiceringsdatum
2019-01-11

Referens

1148

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till