Jobbet Junior företagssäljare / Innesäljare / Säljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior företagssäljare / Innesäljare / Säljare publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av försäljning och ett intresse för att göra framgångsrika affärer? Har du ett stort intresse för försäljning och drivs av att utmanas? Här erbjuds du en flexibel tjänst med god löneutveckling.

Om företaget

Företaget arbetar som distributör för digitala marknadsföringstjänster. De erbjuder sina klienter marknadsföringstjänster och arbetar med att utveckla och förbättra deras klienters marknadspositioner med mätbara resultat. Företaget har sitt kontor i Centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare arbetar du med försäljning av digitala marknadsföringstjänster såsom sökordsoptimering samt annonsering på Google. Du kontaktar både nya samt befintliga kunder per telefon och fokus ligger främst på små och medelstora företag. Som innesäljare arbetar du mot tydliga mål, både individuella samt teambaserade. I denna roll erbjuds du en flexibel tjänst med en god löneutveckling efter dina prestationer och få ta del av andra förmåner som företaget erbjuder.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning • Tidigare arbetslivserfarenhet från försäljning • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska För att trivas i rollen är du driven som person som vill framåt i karriären. Du är social och kommunikativ med stor förståelse för kunders olika behov. För att nå dina uppsatta mål behöver du ha ett prestationsinriktat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. Vidare har du ett affärsmässigt tänk och skapar lösningar som resulterar i en lyckad affär.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Monsefi Marketing AB. Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Fast + Provision Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: Account manager, säljare, innesäljare, innesälj, sälj, företagssäljare, telefonförsäljning, marketing, marknadsförsäljning

Referens

2589001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till