Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior ERP Support Specialist till OEM International AB jobb i Tranås på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior ERP Support Specialist till OEM International AB på Framtiden

Junior ERP Support Specialist till OEM International AB

Framtiden Tranås, Jönköpings län Heltid


Vill du bli den extra resurs i ett glatt och kompetent team? Gillar du att hjälpa kunder och kollegor med att lösa och identifiera olika tekniska problem? Om detta stämmer in på dig ska du läsa vidare!

Just nu söker vi efter en Junior ERP Support till OEM International i Tranås som vill bli en del av deras supportgrupp som vill förvalta det koncerngemensamma affärssystemet.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Junior ERP Support Specialist kommer du att arbeta med 1st line support ut mot våra internkunder i koncernen. Du kommer primärt att arbeta med att ta emot ärenden och utifrån ärendets karaktär sortera och prioritera uppgifter som du ska lösa själv, alternativt skicka vidare till 2nd line support. Det är ett stort inflöde med förfrågningar och därför är det viktigt att du har en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Det förekommer även telefonkontakt med kunder både på svenska och på engelska och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i båda språken. Exempel på frågor och uppgifter du kan få lösa i 1st line support är återställningar av lösenord, massuppdateringar och processfrågor. Det kommer även förekomma resor ut till våra europeiska dotterbolag i tjänsten samt supportavstämningar med dotterbolagens kontaktpersoner.

I rollen kommer du på sikt att ha huvudansvaret för supportandet av affärssystemet. Till en början kommer du att tilldelas en mentor från arbetsgruppen som kommer stötta dig och lära upp dig från grunden under dina första månader i arbetet. Ditt kontor kommer vara placerat i ett stort, gemensamt arbetsrum tillsammans med dina andra kollegor från ERP-teamet och vi har ett öppet klimat med möjligheten att bolla olika frågor med kollegorna.

OM FÖRETAGET
OEM International AB är en av Europas ledande teknikhandelskoncerner med mer än 60 000 olika produkter och system från fler än 400 olika leverantörer i sitt sortiment. OEM agerar mellanhand mellan tillverkningsföretag och kundföretag. Med en stark marknads- och försäljningsorganisation agerar OEM som leverantörernas förlängda arm på respektive marknad och strävar efter att göra dem till en ledande aktör inom sin nisch. Detta gör OEM till den bästa distributionskanalen för leverantörerna på OEMs marknader. OEM är närvarande med 37 rörelsedrivande verksamheter i 14 länder uppdelat på tre geografiska regioner. Företagets hemmamarknad är Sverige.

Huvudkontoret ligger i Tranås, vilket du kommer att tillhöra. Här möts du av fräscha och moderna lokaler men en bra blandning av öppna ytor och fikarum, stora och små arbetsrum samt mycket fönster och ljusinsläpp.

DIN PROFIL
Du tycker om att hjälpa kunder och kollegor i olika frågor och tycker det är roligt att få ha många sociala kontakter både internt och extern. Du trivs i en roll där du har mycket att göra men har ändå en förmåga att hålla dig lugn och kunna prioritera vad som ska göras först när det händer mycket. Du tycker om att ta dig an nya frågeställningar och finna lösningar på olika problem. Du är en person som brinner för att lära dig nytt då du kommer få sätta dig in i mycket nytt i tjänsten. Du behöver inte ha stor teknisk erfarenhet med dig sedan tidigare men du har lätt för att lära och ta till dig kunskap inom nya områden.

För den här tjänsten läggs stor vikt vid att hitta rätt personlighet och inställning, därför är både juniora och seniora profiler välkomna att söka tjänsten!

Krav
  • Slutförd gymnasial utbildning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av arbete med kundsupport
  • Erfarenhet av arbete med SAP alt. Andra större affärssystem
  • Eftergymnasial utbildning inom affärssystem/ekonomi/logistik/motsvarande

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum: Omgående alt. enligt överenskommelse
Placeringsort: Tranås
Arbetstider: Dagtid 8-17

Rekryteringsprocessen utförs av Framtiden men du kommer anställas direkt av OEM International AB. Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att vara tillsatt innan sista publiceringsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000056648581