Jobbet Junior energisamordnare till Bengt Dahlgren i Mölndal har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior energisamordnare till Bengt Dahlgren i Mölndal publicerad av Framtiden

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta som junior energisamordnare? Vill du vara del av ett växande företag som satsar på sina anställda? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker för Bengt Dahlgren:s räkning dig som vill arbeta som energisamordnare där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Bengt Dahlgren och Framtiden, därför önskar vi att alla ansökningar och frågor gällande tjänsten går till Framtiden.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som energisamordnare hos Bengt Dahlgren kommer du framför allt att arbeta med energisamordning och energi- och klimatberäkningar, detta kan exempelvis vara att beräkna energi, klimat, luft, vatten och dagsljus. Vidare innefattar tjänsten som energisamordnare exempelvis att räkna fram energiförbrukning i bostadshus, kolla av olika krav på områden, följa upp olika miljöcertifieringar som krävs i en nybyggnation/ombyggnation etc. Sammantaget vill vår kund att du ska ha en känsla och förståelse för energibalansen i byggnader. Arbetet som energisamordnare utförs hälften av tiden inhouse och hälften av tiden ute på byggen, samt deltagande i kundmöten.

Du kommer att tillhöra avdelningen energi och inomhusmiljö där det i dagsläget arbetar 8 personer. Du kommer arbeta tätt med din avdelning där du kommer ges hjälp att komma in i de olika momenten och arbetsuppgifterna.


Om företaget
Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag som är verksamt inom hela bygg- och förvaltningsprocessen. Då dem har kvalificerad personal inom installation, brand och risk, bygg och fastighet samt energi och miljö så kan dem erbjuda kundnära helhetslösningar genom hela processen.

Företaget grundades 1952 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande oberoende konsulter utan bindningar till vare sig entreprenörer eller tillverkare. Runt om i Sverige men även internationellt finns det cirka 450 medarbetare, varav 150 personer sitter i kontoret i Mölndal.


Din profil
För att passa in i tjänsten som energisamordnare hos Bengt Dahlgren ser vi att du har en teknisk YH- eller högskoleutbildning, alternativt arbetslivserfarenhet inom relevant bransch. Det är bra om du har någon typ av praktisk erfarenhet, detta kan du fått genom exempelvis LIA eller relevant arbetserfarenheter.

Som person ser vi att du är driven, fokuserad och har en hög social kompetens, detta då arbetet oftast innebär att arbeta i projektform, samt både interna och externa möten med kund. Detta kräver att du ska kunna ta eget ansvar och vilja ta på dig arbete. Du letar ständigt efter ny information och nya utmaningar. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och samarbetar bra med andra.

Det är även vanligt förekommande att ha flera projekt samtidigt, det är då viktigt att du är flexibel, men samtidigt strukturerad i ditt arbete. Viktigt är att du har en vilja att utvecklas och vilja ta dig framåt i din karriär. Genom att visa framfötterna och ta egna initiativ har du stora utvecklingsmöjligheter.

Krav för tjänsten:
• Teknisk utbildning YH/Högskola (exempelvis energitekniker, energiingenjör, ingenjör med inriktning energi och miljö), alternativt arbetslivserfarenhet inom relevant bransch
• God svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
• IDA ICE (energiberäkningsprogram)
• Kunskaper i miljöcertifieringssystem (exempelvis Miljöbygg, Breeam, LEED)
• Kännedom om energibranschen/erfarenhet av arbete inom energibranschen


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: 3 April
Ort: Mölndal, Krokslätt
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!


Referens

15028

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Göteborg).