Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Embeddedutvecklare Till Pilotfish jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Embeddedutvecklare Till Pilotfish på Friday

Junior Embeddedutvecklare Till Pilotfish

Friday Göteborg, Västra Götalands län Project Basis

Tycker du att kollektivtrafik är viktigt? Har du ett brinnande intresse för inbyggda system och har goda kunskaper i C/C++ och Linux? Värdesätter du en företagskultur som präglas av engagemang, gemenskap och kreativitet? På Pilotfish får du möjlighet att vara en del av detta och vara en viktig del i ett företag på frammarsch! Är du rätt person är detta en möjlighet att komma in på ett spännande företag som du kan utvecklas tillsammans med på långsikt.

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Pilotfish:s räkning en duktig och driven embeddedutvecklare som vill arbeta med C/C++ och Linux. Pilotfish är ett mycket innovativt, miljömedvetet och snabbväxande bolag från Sverige, med fokus på att förbättra kollektivtrafiken både i Sverige och på den Europeiska marknaden. Du kommer sitta på kontoret vid lilla bommen - mitt i hjärtat av Göteborg. Här får du arbeta tillsammans med trevliga kompetenta kollegor och ta del av ett coachande ledarskap och agila processer.

I tjänsten som junior embeddedutvecklare kommer du vara med och skapa effektiva IT-lösningar för kollektivtrafiken både i Sverige och i världen. Som Embeddedutvecklare hos Pilotfish kommer du primärt att arbeta med inbyggda system både avseende applikationsutveckling och systemintegration. Du får arbeta med allt från applikationslogik, analys, design, implementation till dokumentation och tester. 

I rollen jobbar du i tvärfunktionella team tillsammans med bolagets molntjänstutvecklare.

VI SÖKER DIG SOM:

På något sätt har erfarenhet av C/C++, Linux och att jobba med automatiserade tester, antingen från sommarjobb eller extraarbete. Du har ett genuint teknikintresse och bred erfarenhet av verktyg och metoder för mjukvaruutveckling. För att trivas i kulturen på Pilotfish är du prestigelös, uppskattar samarbete och ser dig själv som en viktig del i att bidra till ett positivt arbetsklimat och till företagets utveckling.

För att bli framgångsrik i rollen är du strukturerad och noggrann i ditt arbete och drivs av att lösa de utmaningar du ställs inför. Du har stort engagemang i det du gör och är analytisk och initiativtagande. Din samarbetsförmåga är hög och du värdesätter dina kollegor och samarbetet inom företaget.

Vidare ser Pilotfish att du:

 • Har en relevant universitets-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning
 • Har gedigen kunskap i Linux samt C/C++
 • Har erfarenhet av att utveckla agilt, gärna från Scrum
 • Har goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Följande tekniker är "bra att ha" men absolut inget krav:

 • Erfarenhet av telematik, fordonsteknik och/eller telekommunikation
 • Erfarenhet av mobil kommunikation
 • Erfarenhet av hårdvarunära utveckling
 • Har förståelse för IP-nätverk
 • Erfarenhet av att utveckla automatiserade tester
 • Har arbetat med automatiserad testning och CI/CD

OM KUNDFÖRETAGET: 

Pilotfish är ett mycket innovativt, miljömedvetet och snabbväxande bolag från Sverige, med fokus på att förbättra kollektivtrafiken. Företaget leder branschens förändring från proprietära leverantörslåsta system till ett ekosystem där standardiserade gränssnitt och leverantörer av systemmoduler är normen. Pilotfish erbjudande består av en öppen, molnbaserad plattform för fordonskommunikation och applikationer för fleet management. Tekniken är baserad på standarder och IT-arkitektur från organisationen ITxPT (Information Technology for Public Transport), och integrerar både standardsystem och äldre icke-standardsystem. Pilotfish vision är att förbättra kollektivtrafiken tills den blir det självklara valet för resande. Vill du veta mer om Pilotfish? [ Link removed ] .

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter denna period blir direkt- och tillsvidareanställd av Pilotfish.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Lilla Bommen 2, Centrala Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, [ Email address blocked ]
 • Lön: Fast månadslön 
 • Start: Enligt överenskommelse

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday571