Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior embeddedutvecklare till långsiktigt uppdrag jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior embeddedutvecklare till långsiktigt uppdrag på Friday

Junior embeddedutvecklare till långsiktigt uppdrag

Friday Göteborg, Västra Götalands län Project Basis
OM TJÄNSTEN:

Vi söker nu en junior mjukvaruutvecklare som kommer att arbeta med embedded software (C/C++). I gruppen utvecklar man radarsystem med fokus på antenner som hamnar i såväl flyg- som markburna system. Utvecklingen rör funktionalitet för sändning och mottagning i antenner som innehåller kort med processor vars mjukvara det är man arbetar med. I rollen kommer det också att ingå att skriva specifikationer och sköta dokumentation på utfört arbete vilket ställer krav på att du har god struktur. På plats har man hela kedjan från idé till produktion och färdig produkt.

I teamen arbetar man enligt SCRUM med i snitt ett till två år långa projekt. I det dagliga arbetet kommer du att kunna ta rygg på erfarna kollegor där det framförallt läggs fokus på ditt genuina intresse för embedded-programmering och att du vågar ta initiativ själv för att lära dig och komma framåt i de uppgifter som hamnar på ditt bord. Man kör Linux/Unix där de allra flesta sitter i Eclipse som miljö. Teamen är i grunden vanligtvis i storleken 4-8 personer med varierad erfarenhetsnivå, men beroende på projektens omfattning kan man ibland ingå i större grupper om 15-20 personer.

Tanken är att efter avslutat konsultuppdrag kunna gå över till en fast anställning hos kund.

VI SÖKER DIG SOM: 
  • B.Sc eller M.Sc inom Embedded, Electro eller motsvarande program riktade mot embedded-programmering
  • Grundläggande kunskap i C/C++
  • Intresse för embedded och inte främmande för hårdvara
  • Har hobbyprojekt att visa upp som är relevanta och rör programmering i C/C++

Som person ser vi att du är öppensinnad och gillar att arbeta i en komplex miljö. Du måste våga ta initiativ i ditt arbete och driva framåt i syfte att lära dig där du inte räds för att springa bort till kollegor för att bolla ett problem. Gruppen värdesätter att man är lyhörd och ödmjuk inför att både lära men också kan ta för sig och bidra med sin synvinkel. I gruppen tas du som en i gänget från dag ett där du får komma till tals i de forum man skapat för att diskutera projekt och där allas röst värderas lika.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund. Tanken är att du blir anställd av kund efter provanställningen.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Flexibelt
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Dino Segetalo
  • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday676