Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Embeddedutvecklare! jobb i Huskvarna på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Embeddedutvecklare! på Framtiden

Junior Embeddedutvecklare!

Framtiden Huskvarna, Jönköpings län HeltidÄr du nyexad eller i början av din karriär som embeddedutvecklare och vill komma in i ett team med mycket erfarenhet och stora möjligheter? Då är det här helt rätt tjänst för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara med i hela utvecklingscykeln från idén om en ny feature vid fikabordet tills den är implementerad, testad och ute hos slutkund. I Scrum Teamen där du kommer att delta finns ansvaret och utmaningarna från lägsta bit i våra STM32:or till beteendemönster och avancerade algoritmer. Du kommer främst jobba i C med att utveckla och uppdatera funktioner, det kan vara allt ifrån styrning av robot till beteende och andra funktioner. Du kommer arbeta med mjukvara
som kommunicerar med företagets robotar, där slutanvändaren kan styra produkten
från datorn, telefonen eller en smart watch.
Du kommer in i ett team som består av både juniora men också väldigt erfarna medarbetare där du kommer få en bra introduktion med handledare och väldigt bra utvecklingsmöjligheter.


OM FÖRETAGET

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?
Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du att jobba på Husqvarna Group erbjuds du:
- En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
- Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
- En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget

DIN PROFIL

För att trivas i rollen ser vi att du är en naturlig problemlösare som brinner för utveckling och älskar programmering. Det är viktigt att du är en lagspelare då du ständigt arbetar i team där du är med och bidrar och delar den kunskap du besitter.

Skallkrav:

  • Civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot mjukvara, elektronik, inbyggda system eller datateknik.
  • Goda kunskaper i C och ett genuint intresse för programmering.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt

Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av likande arbete
  • Goda kunskaper i Pyhton

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Befattning: Heltid

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000064578966