Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Embedded Utvecklare till Sigma Technology i Jönköping jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Embedded Utvecklare till Sigma Technology i Jönköping på Framtiden

Junior Embedded Utvecklare till Sigma Technology i Jönköping

Framtiden Jönköping, Jönköpings län HeltidNu har du möjligheten att starta din karriär inom inbyggda system hos Sigma Technolog! Här blir du en viktig pusselbit i ett familjärt team som jobbar med olika spännande projekt mot både större och mindre kunder!

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Junior Embedded Utvecklare kommer du troligtvis påbörja din karriär med in-house-projekt i nära samarbeta med dina kollegor. Det här ger dig möjligheten att diskutera utmaningarna och arbeta fram lösningar på kunders problem. Det här ger dig goda verktyg till att utvecklas i din roll då det finns mycket erfarna kollegor att lära från. På sikt kommer troligtvis arbeta som konsult ute hos något av Sigma Technology´s kundföretag. Storleken på projekten varierar och hur många projekt du arbetar med parallellt kommer variera. Det uppskattas om du som individ också har idéer om vad du skulle vilja jobba med framöver och vilken typ av projekt du skulle vilja matchas ut mot.


I huvudsak kommer du vara med och utveckla mjukvaran mot inbyggda system, du kommer även få arbeta mot hårdvarunära applikationer. Du kommer vara med och skapa krav till projekt och se till att dessa implementeras korrekt.

 

OM FÖRETAGET

Sigma Technology är ett av flera bolag inom Sigmagruppen vars medarbetare idag är stationerade runt om i 11 olika länder. Sigma Technology är ett konsultbolag som erbjuder tjänster inom mjukvaruutveckling, inbyggda system, infrastruktur och andra digitala lösningar.


In av bolagets stora satsningar just nu är Sigma Technology Embedded Solutions som är en enskild satsning som valts att göras inom Sigma Technology, vilket är det bolag du kommer att tillhöra. Idag arbetar 65 duktig medarbetare på Embedded Solutions runt om i landet. Företaget har ett brett kontaktnät och jobbar mot flera olika företag, fokuserar ligger vid att skapa en god lokal förankring på varje enskild ort. Just nu läggs stor fokus vid att bolaget ska växa och du som anställs kommer bli en viktig pusselbit i uppbyggnaden av Embedded Solutions olika arbets- och utvecklingsprocesser.


Som Junior Embedded Utvecklare kommer du mötas av ett företag och en arbetskultur där det är viktigt att ha kul på jobbet! Du kommer märka att många medarbetare väljer att komma in och arbeta från kontoret och du kommer ha en närvarande chef som är mån om att du trivs på jobbet. Visste du förresten att Sigma Technology både har blivit utsett till årets med rekommenderade arbetsgivare?


DIN PROFIL

Du har ett stort teknikintresse, kanske speglar det sig i ditt privatliv där du håller på med något tekniskt hobbyprojekt. Du har lätt för att ta för dig i nya sociala sammanhang, då du kommer träffa nya kunder i olika projekt. Du är social och har en stark vilja att utveckla din förmåga att sälja in dig själv vid intervjuer med olika företag.


Skallkrav

  • Utbildad Dataingenjör/Datateknik – Inbyggda system/Teknisk fysik, lägst kandidatexamen, alt. YH-utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet
  • Engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort

 

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.


Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.


För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

 

VILLKOR

Startdatum: Omgående, alt. enligt överenskommelse

Placeringsort: Linköping

Arbetstider: Dagtid

Omfattning: Heltid


Urvalet sker löpande och anställningen kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum, välkommen med din ansökan redan idag!


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078617474