SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektronikingenjör inom batteriteknik till innovativa WireFlow! jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Elektronikingenjör inom batteriteknik till innovativa WireFlow! på Friday

Elektronikingenjör inom batteriteknik till innovativa WireFlow!

Friday Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du i början av din karriär, har ett brinnande intresse för hårdvarunära programmering och vill bli en del av ett mindre bolag i en stor tillväxtresa inom batteriteknik? Är du dessutom en driven och nyfiken person som vill vara en del av ett otroligt härligt gäng där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter, då kan rollen som Elektronikingenjör på WireFlow vara något för dig! Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN: 

Friday söker för WireFlow’s räkning en Elektronikingenjör inom batteriteknik. WireFlow arbetar med att utveckla, tillverka och sälja elektronik och mjukvarukomponenter inom test och mätning och samarbetar med stora och välkända kunder över hela världen. WireFlow präglas av en miljö där allas idéer och kompetenser tas tillvara på och där utvecklingsmöjligheterna är stora. Inte minst då de nu befinner sig i en tillväxtfas som du ges möjlighet att vara en betydande del av. Du kommer att ingå i ett kompetent och härligt team och bli en del av deras öppna, inkluderande och kreativa kultur. 

I rollen som Elektronikingenjör kommer du att ingå i WireFlow’s Battery Test and Measurement team och arbeta i spännande projekt mot välkända kunder runt om i världen där du får vara delaktig i dessa från ax till limpa. Du kommer vara delaktig i processerna från kravställning till leverans där du har en nära dialog med kunder för att kunna leverera unika produkter utefter deras behov. I rollen kommer du vidare att arbeta med hårdvarunära kundanpassningar som också bygger på WireFlow’s eget framtagna mjukvaruplattform. Då du blir en del av en platt organisation och ett klimat som främjar personlig såväl som professionell utveckling kommer du även att ges möjlighet att projektleda vissa av projekten och vara med och påverka projektens samt WireFlow’s utveckling.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet inom relevant område, exempelvis elektroteknik, datateknik eller likvärdigt.
 • Har goda kunskaper i hårdvarunära programmering.
 • Har ett genuint och stort tekniskt intresse, gärna inom batteriteknik.
 • Är flytande i svenska såväl som engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras internt såväl som externt.

Det är meriterande om du:

 • Har arbetslivserfarenhet eller projekt inom exempelvis test- och mätsystem.
 • Har kunskaper och/eller erfarenhet av LabVIEW.
 • Har kunskaper och/eller erfarenhet av batteriteknik.

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är driven, nyfiken och tycker om att arbeta hårdvarunära. Då du arbetar i team tillsammans med andra kollegor samt har kontakt med företagets kunder ser vi att du är kommunikativ och har lätt att skapa goda relationer internt såväl som externt.

OM ANSTÄLLNINGEN:  

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från WireFlow och vår sida är att du därefter blir direktanställd hos dem.  

ÖVRIG INFO:  
 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse.
 • Placering: Göteborg.
 • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska. 
 • Lön: Månadslön.

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

OM KUNDFÖRETAGET:

WireFlow utvecklar, tillverkar och säljer elektronik och mjukvarukomponenter inom test och mätning till kunder över hela världen. De utvecklar skräddarsydda lösningar inom sina specialistområden: kretskortstestning, batteriteknik och avancerad sensorsimulering. WireFlow erbjuder även experttjänster på NI:s teknologiplattformar LabVIEW, TestStand och CompactRIO. Läs mer om WireFlow och vad de erbjuder [ Link removed ]  

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.  Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday1111