Jobbet Junior Eltekniker sökes till stort bolag i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Eltekniker sökes till stort bolag i Stockholm publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du nyexaminerad Eltekniker eller har några års erfarenhet inom industri/värmekraftverk? Vill du arbeta på ett etablerat och bra företag med stor utvecklingspotential? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund får du som Eltekniker arbeta mycket i drift med underhåll men även en del kontorsarbete. Baserad i Nacka, arbetar du ofta i Stockholmsområdet men det är viktigt att du är flexibel då en del resande kan förekomma i tjänsten. Projekten du arbetar inom kan variera i storlek och längd, men innehåller alltid arbetsuppgifter så som felsökning, reparationer av el- och automationskomponenter, provning och idrifttagning av kraft- och processanläggningar vid olika om- och tillbyggnadsprojekt samt enklare konstruktioner. Teknisk dokumentation är en stor del av ditt arbete så det är viktigt att du är strukturerad. Du kommer även stöta på jobb inom reläskydd och kontrollutrustning (högspänningsanläggningar).

Om företaget
Vår kund är en av de större privatägda konsultföretagen i Sverige inom energi. Från början, år 1995, låg fokus vid driftsättning av energianläggningar och idag bedriver de verksamhet inom fem stora affärsområden som Automation, Elkonstruktion, Elkraft, Process och Instrument vilket gör dem unika i sin bransch. Teknisk kompetens, problemlösningsfokus och arbetsglädje genomsyrar organisationen som tar väl hand om sina anställda. God kamratskap uppmuntras med årliga konferenser. Kunden arbetar inom flera affärsområden som man kan avancera inom, vilket leder till att man får en god möjlighet att bredda sin kompetens.

Din profil
Som Eltekniker hos vår kund arbetar du ensam och i team, ofta är du även ansiktet utåt och representerar företaget. Därför är det viktigt att du gillar kommunikation och är konsultmässig som person. Skallkrav: - YH-utbildning inom elteknik, automation eller reläskydd alt. arbetslivserfarenhet inom området - Svenska och Engelska i tal och skrift - Goda datorkunskaper, vana i Officepaketet - B-Körkort Meriterande - Högskoleutbildning inom elteknik eller elkraft - Erfarenhet från industri- eller energianläggning med vana av underhåll och felsökning - Kan läsa och tyda kretsscheman samt anläggningsdokumentation - Erfarenhet inom automation/styr och regler samt värmekraftverk

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetsort: Stockholm med visst resande Start: Februari 2020

Referens

20478

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till