Jobbet Junior elkonstruktör till växande företag i Skövde har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior elkonstruktör till växande företag i Skövde publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Skövde

Arbetsbeskrivning


Har du utbildning inom el och vill arbeta med elkonstruktion? Då är det här rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du arbeta med elkonstruktion. Du kommer att ingå i projekt där du tar fram ritningar i CAD-program för att konstruera elinstallationsritningar i olika typer av byggprojekt. Du kommer att arbeta nära din handledare för att sen arbeta mer självständigt när du vuxit in i rollen.

Om företaget
PE är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och industri. Här skapar ingenjörer, projektledare och specialister tillsammans innovativa och hållbara lösningar som formar utvecklingen av städer, infrastruktur och industri. PE grundades 2006, omsätter drygt 1,2 miljarder kronor och finns idag på 35 orter i Sverige. Läs mer på www.pe.se.

Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom elinstallation och vill få möjligheten att utvecklas inom elprojektering. Vi ser gärna att du har ett intresse för el och kan både samarbeta och arbeta mer självständigt med eget ansvar. Som person är du lugn och ödmjuk. Du värderar att skapa bra kontakt med både kunder och kollegor. Skallkrav: - Gymnasieutbildning inriktning el eller KY utbildning inriktning el & tele-projektering/konstrukton - Svenska tal och skrift Meriterande - Arbetslivserfarenhet som elektriker, elinstallation eller el & tele-projektering - Kunskap inom Magicad, autocad eller Revit - B-körkort

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Skövde Omfattning: Heltid Start: Enligt överenskommelse Arbetstider: Dagtid

Referens

21037

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till