Jobbet Junior elkonstruktör till nytt uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior elkonstruktör till nytt uppdrag publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Är du nyutexaminerad, eller har något års erfarenhet av elkonstruktion? Är du flexibel och trivs bäst när du utmanas? Vi erbjuder nu en tjänst där du tillsammans med dina kollegor driver den tekniska utvecklingen framåt. Det här är för dig som vill älska ditt jobb.

Dina arbetsuppgifter
Som junior elkonstruktör hos vår kund kommer ditt fokus att ligga på elkonstruktion i elproCad/ePlan i stora som små projekt. Ni arbetar både med mindre konstruktionsarbete, till exempel av apparatskåp, eller uppdaterar och utvecklar nya system inom till exempel industri eller infrastruktur. I ditt team samarbetar du med kollegor vars kompetens är lika bred som djup, och gemensamt arbetar ni för att leverera rätt lösning till kund.

Om företaget
Erbjudande: Söker du som junior en tjänst där du får möjlighet att lära, utvecklas, utmanas? Då är chansen stor att det är just dig vi söker. Vår kund arbetar ständigt för att vara en modern arbetsgivare som inte bara värdesätter utveckling och karriärmöjligheter, men även betonar vikten av en balans mellan privat- och arbetsliv. Stämningen på kontoret är inkluderande och varm, vilket är en förutsättning för att du ska trivas på jobbet. Samtidigt som du får chansen att arbeta inom många olika projekt som berör flera teknikområden får du även möjlighet att hitta det som just du brinner för, och fördjupa din kompetens inom detta. Det här är för dig som vill utvecklas! Om företaget: Vår kund är ett ledande konsultföretag som arbetar med de senaste tekniska lösningarna. De utvecklar hållbara lösningar för att skapa framtidens samhälle. De finns över hela Sverige, och i de fina lokalerna i centrala Malmö sitter ni ungefär 80 personer. Vi på Framtiden har ett långtgående samarbete med kund och har här fått se många unga talanger rivstarta sin karriär. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant teknikområde, till exempel som elingenjör eller automationsingenjör. Som junior elkonstruktör hos vår kund kommer du att få utmanas och utvecklas inom din tekniska kompetens varje dag. För att klara av detta behöver du ett gediget teknikintresse samt en förmåga att arbeta mot deadlines. Konsultrollen sätter krav på flexibilitet och nyfikenhet, och du trivs med att samarbeta. Formella krav: - Lägst YH-utbildning inom el/automation Meriterande: - Erfarenhet av Eplan - Bakgrund som elektriker - Autocad För mer information om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare: Klara Larsson, klara.larsson@framtiden.com

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: augusti Villkor: heltid Arbetstider: 8-17, möjlighet till flex Arbetsort: Malmö Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Referens

20289

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till