Jobbet Junior elkonstruktör till ITAB Shop products har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior elkonstruktör till ITAB Shop products publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du en social och kommunikativ person? Vill du bli en viktig kugge på ett spännande företag med kunder över hela världen? Vad härligt, då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som elkonstruktör på ITAB innebär att du: Ritar elscheman till kassadiskar där du får en funktionsspecifiktaion från produktägaren som talar om vilka funktioner som ska finnas med. Du lägger upp kabelarkitektur samt logik i disken och förbereder för en CE-märkning som säkerställer produktens säkerhet. Arbetet sker idag i Inventor. I rollen som elkonstruktör kommer du att ha mycket kommunikation och kontakt med interna kollegor.

Din profil
Skallkrav: - Lägst YH-utbildning med relevant inriktning, t.ex. inom elektronik - Kunskaper i CAD - Svenska i tal och skrift - Engelska i tal och skrift - B-körkort Meriterande: - Tidigare arbetslivserfarenhet inom t.ex. konstruktion - Tidigare arbetslivserfarenhet av kabeldragning, nätverk och arkitektur - Erfarenhet av CE-certifiering I denna roll som elkonstruktör är det väldigt viktigt att du har en social kompetens och är kommunikativ, detta eftersom du kommer att ha mycket kontakter internt på ITAB. Du är lyhörd och ödmjuk inför andra kollegors åsikter. Vidare är du en person med stort intresse för elkonstruktion. ITAB Shop Products AB ingår i koncernen ITAB Group. ITAB säljer, designar, utvecklar och installerar kompletta butikskoncept till butikskedjor inom detaljhandeln. Med vår expertis, långsiktiga relationer och innovativa lösningar är ITAB i framkant som partner inom retail. ITAB erbjuder karriärmöjligheter i en internationell miljö och strävar efter mångfald samt goda arbetsvillkor. Vår drivkraft är “Creating the ultimate shopping experience, close to you!".

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Jönköping Start: Omgående, eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse Urval kommer att ske löpande, missa därför inte chansen att söka denna spännande chans.

Referens

19996

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till