Jobbet Junior elkonstruktör till familjärt företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior elkonstruktör till familjärt företag publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Har du kunskap inom el och vill jobba med konstruktion och ritning? Vill du arbeta i ett glatt team som lägger stort värde vid en trivsam arbetsplats? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst är målet att du ska arbeta som elkonstruktör. Har du ingen tidigare kunskap inom konstruktion, men ett stort intresse och är duktig på att rita i CAD, då finns här möjlighet att starta på en enklare nivå och bygga på kunskaperna på plats. Första tiden sker upplärning genom att delta i kollegors projekt för att sedan driva egna. Arbetsuppgifterna börjar med ett underlag från kund med specifika önskemål på ett elskåp. Utifrån det ritar du upp alla kretsar i ElproCAD och lägger beställning för det material som behövs. Du har även en del kundkontakt.

Om företaget
Vår kund bygger högkvalitativa styrskåp till allt från ventilation i fastigheter eller industrier, till vattenreningsverk och lägenheter. De är en liten och flexibel firma, vilket innebär korta beslutsvägar och platt organisation. Företagskulturen präglas av en hög grad positivitet och det är högt i tak. Du blir en del av ett team härliga kollegor med nära till skratt. Detta är ett företag som långsiktigt vill satsa på dig som ny kollega! Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Din profil
För att trivas i rollen är du positiv och driven. Du trivs i nära samarbete med kollegor, är envis och noggrann i ditt arbete. Skallkrav: - YH-utbildning inom automation/ konstruktion/ el ELLER arbetserfarenhet inom el - Kunskap i CAD eller liknande ritprogram Meriterande: - Erfarenhet som elektriker/ konstruktör/ montör - Kunskap i ElproCAD

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Augusti Omfattning: Heltid Arbetstid: 8- 16:45, med flex Ort: Malmö Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!

Referens

20287

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till