Jobbet Junior Elkonstruktör mot bygg- och fastighetsbranschen sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Elkonstruktör mot bygg- och fastighetsbranschen sökes publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du intresserad av att konstruera framtidens ingenjörskonst? Vill du dessutom ta chansen att få utveckla dina kunskaper från utbildningen i praktiken? Då finns här möjligheten att jobba som Elkonstruktör hos en ny aktör på marknaden.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Elkonstruktör hos vår kund kommer din främsta arbetsuppgift vara att projektera elinstallationer i olika byggnader. Rollen innebär även att du kommer ha flera projekt parallellt med varandra och arbeta på vår kunds kontor i centrala Göteborg där du designar konstruktioner. Inledningsvis kommer du att ha en mentor för att du ska få bästa tänkbara start på din nya tjänst. Detta för att du på sikt ska känna dig trygg i rollen och kunna ansvara för egna projekt och även självständigt kunna projektera ute hos vår kunds kunder. Du kommer exempelvis att arbeta med: • Kanalisation och kabeldimensionering • Belysning, el-kraft, passagekontrollsystem och brandlarm

Om företaget
Vår kund är en relativt ny aktör på marknaden som erbjuder tekniska konsulttjänster. De arbetar med allt i från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning inom bygg & fastighet samt energi, industri och infrastruktur. Grundarna har tillsammans med sina anställda, utifrån tidigare erfarenheter ifrån elektrikeryrket och konsultverksamheter, skapat en gedigen erfarenhet och bred kompetens kombinerat med ett stort engagemang inom företaget. Som junior Elkonstruktör erbjuder vår kund en arbetsplats som är centralt belägen i Göteborg, innehar mycket kompetens att dela med sig utav och en stor variation på projekt. Vår kunds ambition är att vara en långsiktig stabil aktör på marknaden. Det finns därför goda möjligheter att utvecklas delvis i rollen som konstruktör men även vidare till roller som projektör eller handläggare. Engagemang, egna initiativ och att ha kul på jobbet är saker som de värdesätter högt internt hos vår kund.

Din profil
Skallkrav: • Högskole- eller Yrkeshögskoleutbildning inom el med inriktning fastighet alternativt belysning och/eller kraft • Talar och skriver obehindrat i det svenska och engelska språket Meriterande: • Elteknisk gymnasieutbildning • Kunskaper i Revit, AutoCad eller ELPROCAD • Arbetslivserfarenhet som elektriker • Körkort B Vi söker dig som är i början av din karriär och är redo för att ta dig an arbetslivets utmaningar. För att trivas med tjänsten som Elkonstruktör tror vi att du har ett stort intresse för el, tele och teknik. Har du dessutom arbetat som elektriker eller har en elteknisk gymnasieutbildning är detta ett stort plus i kanten. Eftersom rollen innebär ett nära samarbete med både kunder och kollegor ser vi även att du är en ödmjuk och positiv person, med en god social förmåga som gillar att ha kul på jobbet.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Efter överenskommelse Placeringsort: Centrala Göteborg Arbetstider: mån-fre 8:00-17:00, med möjlighet till flex

Referens

20315

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till