Jobbet Junior Elektronikutvecklare mot inbyggda system har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Elektronikutvecklare mot inbyggda system publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Vi söker dig som är junior elektronikutvecklare mot inbyggda system och som vill vara med och utvecklas i en otroligt spännande tjänst inom autonoma system på Husqvarna AB.

Dina arbetsuppgifter
Som junior elektronikutvecklare mot inbyggda system kommer du att tillhöra avdelningen Autonoma System som i dagsläget består av 9 personer. Där kommer du att arbeta med utveckling av elektroniken för avancerade autonoma maskiner som är del av Husqvarnas framtida produkter. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av: - Att göra design och layout för kretskort i CAD-miljö - Utveckla elektronik för intelligenta maskiner, sensorer, navigation, perception och GPU - Du jobbar med den senaste navigationstekniken som finns på marknaden Som introduktion kommer du att få samarbeta med och få stöttning av en senior elektronikutvecklare.

Om företaget
Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 14 000 medarbetare i 40 länder.

Din profil
Skallkrav: - Civil- eller Högskoleingenjör inom elektroteknik eller motsvarande - Engelska i tal och skrift Meriterande: - Kunskap inom design av el-schema eller CAD för elektronik - Hobbyintresse inom robotik, AI eller liknande - Svenska i tal & skrift Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort teknikintresse inom AI och robotteknik. Du har lätt för att samarbeta men kan även jobba självständigt och driva projekt framåt. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete, strukturerad och lösningsorienterad. Du har också förmågan att följa processer samtidigt som du är kreativ i ditt tänkande. Du får en möjlighet att jobba med den senaste tekniken på en avdelning med start up-känsla där du kan växa och utvecklas.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Januari 2019 Omfattning: Heltid, tillsvidare Placeringsort: Huskvarna Lön: Enligt överenskommelse Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

18871

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till