Jobbet Junior Elektronikkonstruktör med stort teknikintresse har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Elektronikkonstruktör med stort teknikintresse publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Har du ett brinnande intresse för teknik och elektronik och vill jobba på ett ledande företag inom teknikbranschen? Här får du en möjlighet att djupdyka i elektronikens snabba utveckling hos vår kund. Ta chansen och sök denna tjänst redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som elektronikingenjör hos vår kund kommer du att konstruera strömsnåla batteriapplikationer samt jobba med trådlös radiobaserad korthållskommunikation i bl.a. 2,4GHz bandet. Stor del av produktportföljen är laserbaserad med lasersändare och laserdetektorer. Du arbetar både med nykonstruktion samt underhåll av befintliga produkter. Avdelningen består av 30 personer och arbetet sker i projektteam som jobbar med helhetslösningar. Ditt arbete är varierande och du har nära samarbete med produktion, beredning och utveckling. Tillsammans med erfarna konstruktörer kommer du att arbeta brett med både analoga och digitala elektroniksystem samt teknikval, systemering, CAD, test och verifiering. Testning ute hos kund förekommer ibland, vilket innebär resor både inom Sverige och utomlands. Din inledande tid får du introduktion och utbildning av system samt hjälp av kollegor med stor erfarenhet.

Om företaget
Vår kund är världsledande inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. De kombinerar olika tekniker som optronik, laserelektronik, bildhantering och mekanik för att konstruera användarvänliga system som har hög träningseffekt. Dem har ca 470 anställda och finns i 12 länder runt om i världen. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare. Är du en av dem?

Din profil
Skallkrav: - YH-utbildning med inriktning mot elektronik - Engelska flytande i tal & skrift - Svenska god förståelse i tal & skrift Meriterande: - Starkt teknikintresse, elektronikintresse - Kännedom om radiotrafik, wifi, korthålskommunikation - Ytterligare språk Som person är du social, nyfiken och tekniskt intresserad. Vi ser också att du är ansvarstagande och är en problemlösare. Tjänsten innebär mycket samarbete och det är därför viktigt att du är prestigelös och vågar be om hjälp när det behövs.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid, tillsvidare Arbetstider: 8-17 (Flex) Ort: Huskvarna Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Referens

19872

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till