Jobbet Junior R&D Engineer till talangprogram hos Östbergs i Avesta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior R&D Engineer till talangprogram hos Östbergs i Avesta publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Avesta

Arbetsbeskrivning

Med innovation som utgångspunkt är Östberg en tekniskt världsledande leverantör av kanalfläktar och energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Nu söker vi dig som har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elektricitet, elektroteknik eller automation och vill bygga på dina kunskaper i en bred och varierad roll till R&D avdelningen med fokus på styrning av ventilationssystem. Som R&D Engineer kommer du att ingå i ett 12 månaders talangprogram med utbildning, mentorskap och coachning som utformas av Academic Work och Östbergs för att säkerställa bästa möjliga utveckling och start på karriären!


Om tjänsten
Östberg i Avesta växer och behöver därför utöka sin R&D-avdelning med en junior R&D Engineer för en långsiktig satsning och upplärningsprocess. Rollen är bred och omfattar arbete med utveckling av styr- och reglerteknik i ventilationskomponenter samt kretskortsutveckling. Som R&D Engineer kommer du bedriva ditt arbete i projektform i nära dialog med ingenjörskollegor i organisationen vilket innebär att du är delaktig i teknikprocessen från ax till limpa. Initialt kommer du arbeta tätt tillsammans med din seniora kollega och mentor Fredrik, i kombination med en gedigen introduktionsplan för att du ska utvecklas i takt med komplexiteten i arbetsuppgifterna.

I denna roll kommer du bli en del av ett individuellt anpassat talangprogram för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll. Programmet tas fram i samråd med Östbergs och anpassas efter dina behov och kompetenser. Du kommer få löpande kompetensförsörjning genom lärarledda utbildningar eller e-learning inom allt från personlig utveckling och teknisk kompetens. Därefter kommer du även samarbeta tätt med en mentor samt din närmsta konsultchef på Academic Work för löpande coachning och stöttning. Allt för att ge dig bästa stöd till att utvecklas på ett såväl professionellt som personligt plan.

Du erbjuds

• Att vara en del i en växande global koncern med ett familjärt tänk och korta beslutsvägar
• Projektbaserat arbete där du arbetar nära tekniken med ett brett spektrum av arbetsuppgifter
• Möjligheten att utvecklas tillsammans med engagerade och passionerade kollegor och chefer
• Ett 12 månader långt talangprogramsupplägg med utbildning för att vässa dina kunskaper inom el, elektronik, styrteknik, mätteknik eller reglerteknik, beroende på dina förkunskaper

På Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Ambitionen är att du på sikt ska bli direktanställd hos Östbergs, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
I rollen som utvecklingsingenjör kommer du bland annat att:
• Arbeta med prototypframtagning och elektronikkonstruktion, inklusive färdigställning av CAD-filer och ritningsunderlag för produktion
• Bidra med klimatsmarta tekniska lösningar och utveckling av nya styrsystem efter marknadsbehov med hjälp av ny teknik
• Arbeta med vidareutveckling inom styrning av ventilation
• Delvis stötta kollegor med intern support för frågor gällande styr- och regler av ventilation samt skriva tekniska underlag och specifikationer

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elektricitet, elektroteknik eller automation och vill utveckla dina kunskaper i en bred och varierad roll
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
• Har god datavana samt goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du har kunskaper i CAD (inventor) eller Autodesk Vault, men inget krav.

Som person är du:
• Problemlösande
• Noggrann
• Ansvarstagande
• Har god samarbetsförmåga

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Avesta

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Östbergs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Östbergs Här

Referens

15037957-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till